Με αυτούς στο μεγάλο ντέρμπι ο Λέβι (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ στο κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ολοκληρώνεται το ημερολογιακό έτος 2017. Στο παιχνίδι της Τετάρτης που αρχίζει στις 19:00 δεν θα πέφτει καρφίτσα αφού ήδη ανακοίνωσε το sold out τόσο σε δυτική όσο και Ανατολική η επίσημη Ανόρθωση ενώ στο νότιο πέταλο απέμειναν λιγότερα από 700 εισιτήρια 19 ωρες περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» Ρόνι Λέβι, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού του κεντρικού αμυντικού Γκόρτον Σίλντενφελντ που τιμωρήθηκε από τον αυριανό 4ο διαιτητή της συνάντησης, Νεόφυτο Νεοφύτου. Πέραν του Κροάτη δεν προλαβαίνει ούτε και ο ακραίος επιθετικός Παλάνγκα όμως υπάρχουν οι λύσεις ώστε οι προαναφερόμενοι να αντικατασταθούν επάξια.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας, παρτενέρ του Ντουγκλάο θα είναι ο Παναγιώτης Αρτυματάς ενώ στο δεξί άκρο ο Σίβου και στο αριστερό ο Πράνιτς.

[vfv id=”140″]

Στο χώρο του κέντρου τώρα, δεδομένοι θεωρούνται οι Ζοάο Βίκτορ και Ρούμπεν Ράγιος με την άλλη θέση να διεκδικείται από τους Οικονομίδη και Γκάντσεφ στον οποίο δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Αράζ και στο αριστερό ο Σισέ ενώ στην κορυφή θα είναι ο Καμαρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ