Συνεχίζει ακάθεκτη…

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, που επιβλήθηκε απόψε της Ολυμπιάδας Ν. με 3-0 σετ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του παιχνιδιού από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Με κεκτημένη ταχύτητα η Ανόρθωση ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ολυμπιάδας Ν. και καραδοκεί για τετράδα και κορυφή. Η «Μεγάλη Κυρία» έπαιξε πολύ καλά και δεν άφησε την επικίνδυνη Ολυμπιάδα να μπει στο παιχνίδι κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η Ανόρθωση κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-09 απέναντι σε μια μέτρια Ολυμπιάδα. Η εικόνα της Ολυμπιάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο σετ αλλά οι παίκτες της «Κυρίας» κέρδισαν το σετ με 25-16 εξασφαλίζοντας και το δεύτερο σετ. Η Ανόρθωση ήταν ανώτερη και στο τρίτο σετ κερδίζοντας με 25-11 εξασφαλίζοντας και τη νίκη με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Kορντούν, Μπρατούνχινα,Σταυρινίδου, Πατσέκο, Καετάνο,Ιωάννου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Xριστοπούλου, Κακουρή.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ):Χριστοδούλου, Γ. Μαραγκού, Νίστρομ, Αθανασίου, Ντίπερν, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Kολοκοτρώνη, Οικονομίδου, Καυκαρίδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ