Εξαιρετικές παρουσίες…

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα των δρομέων μας, στις υποχρεώσεις που είχαν την Κυριακή, σε Βαλένθια και Λάρνακα.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο από την επίσημη σελίδα στο facebook.


Συνέχεια στις εξαιρετικές παρουσίες έδωσαν οι δρομείς μας την Κυριακή (19.11) στους αγώνες που έλαβαν μέρος κάνοντας μας εκ νέου περήφανους και αποδεικνύοντας ότι είναι άξιοι πρεσβευτές του ονόματος της Ανόρθωσης. Στον Διεθνή Μαραθώνιο της Βαλένθια στην Ισπανία, ο Βασίλης Χατζημιλτής πραγματοποίησε μια αξιέπαινη προσπάθεια τερματίζοντας στον εξαιρετικό χρόνο των 3 ωρών και 18 λεπτών.

Στον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Radisson Blu που διεξήχθη στη Λάρνακα η παρουσία των δρομέων μας ήταν έντονη με 9 αθλητές και πολύ καλά αποτελέσματα ανάμεσα σε σχεδόν 4000 διαγωνιζόμενους. Ενδεικτικά, στον Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων ο Στέφανος Κέρκη τερμάτισε στην 29η θέση από τους 80 συμμετέχοντες. Ο 17άχρονος αθλητής του τμήματος μας Ειρηνάιος Ηλία τερμάτισε 5ος από τους 264 συμμετέχοντες στο δρόμο των 10 χιλιομέτρων και 1ος στην ηλικιακή του ομάδα. Ο Αντώνης Χαλκάς στον ημιμαραθώνιο (21km) κατέλαβε τη 23η θέση από 278 συμμετέχοντες και τη 3η στην ηλικιακή του ομάδα.

Όλοι οι δρομείς μας υπερέβαλαν εαυτόν και είναι άξιοι του σεβασμού μας και των συγχαρητηρίων μας. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι οι αθλητές του τμήματός μας, το να αντιπροσωπεύουν την Ανόρθωση είναι μοναδική εμπειρία που τους κάνει περήφανους και του δίνει την ώθηση στα δύσκολα ούτως ώστε να συνεχίζουν την προσπάθεια τους.

“ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ 1911 ΛΟΓΟΥΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ