«Πάντοτε αφιερωμένοι στον κόσμο μας…»

Αποφασισμένοι να πάρουν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, απέναντι στην Ομόνοια την Πέμπτη το βράδυ στις 19:00  παρουσιάζονται όλοι στην ομάδα μας όπως επισημαίνει με δηλώσεις του ο προπονητής Γιώργος Κυριάκου. Επιπρόσθετα, ο κόουτς τονίζει και υπόσχεται πως ακόρεστη δίψα για τίτλους, οι οποίοι πάντοτε αφιερώνονται στον κόσμο μας.

Αναλυτικά  τα όσα δήλωσε ο προπονητής μας.

Φέτος είχαμε την Ευρώπη στο πρόγραμμα, ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία, προετοιμασία και παρουσία της ομάδας;

«Εδώ και δύο μήνες η ομάδα προετοιμάζεται να είναι όσο πιο γρήγορα γίνεται έτοιμη στο φετινό μαραθώνιο. Ταλαιπωρούμαστε εδώ και καιρό με αρκετούς παίκτες να έχουν προβλήματα τραυματισμών. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το στάδιο προετοιμασίας, όμως σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει και σύντομα θα είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε όλοι.»

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, η ομάδα μας κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων. Ποιοι θα είναι οι βασικοί ανταγωνιστές μας;

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας μαζί με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Όλα αυτά όμως στα χαρτιά, ενώ βλέπω και ΑΕΚ και ΑΕΛ να βάζουν δύσκολα σε όλες τις ομάδες αφού και εκεί γίνεται πολύ καλή δουλειά. »

Απέναντι στην Ομόνοια, την περσινή φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου, πως περιμένετε το παιχνίδι;

«Η Ομόνοια είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και θεωρώ ότι σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Προγνωστικά ακόμα δύσκολο να γίνουν αφού ακόμα έχουμε ένα πολύ μικρό δείγμα των ομάδων. Εμείς με τη σειρά μας πρέπει να φανούμε αποφασισμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς όπου σίγουρα θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.»

 Ένα σχόλιο για τον έκτο μας παίκτη, τον κόσμο;

«Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας από τη πρώτη χρονιά και με την παρουσία του έχει βοηθήσει ώστε η ομάδα να εξελιχθεί από ένα καινούριο τμήμα, σε ακόμα ένα τμήμα με χαρακτήρα πρωταθλητή για την ομάδα μας. Η υπόσχεση όλων στο τμήμα ότι η δίψα δεν σταματά και στόχος μας όσοι περισσότεροι τίτλοι, οι οποίοι πάντοτε είναι αφιερωμένοι σε αυτούς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ