Ντουγκλάο:«Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε» (Βίντεο)

Δηλώσεις παρέθεσε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ομόνοια – Ανόρθωση, Ντουγκλάο στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ντουγκλάο ανέφερε πως στην προπόνηση δουλεύεται να προωθείται στην επίθεση, για το πώς είδε τον αγώνα, για το γεγονός πως η ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο, το αήττητο και φυσικά για την στήριξη του κόσμου που όπως ανέφερε είναι ο 12ος παίκτης της φετινής προσπάθειας.

Για το πως είδε τον αγώνα;
«Η αίσθηση που έχω είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε πολύ καλό ματς. Είχαμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να σκοτώσουμε το παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά έπαιξε και ο αντίπαλος πιο καλά, προσπαθήσαμε, παλέψαμε και στο τέλος έληξε το ματς ισόπαλο».

Για το γεγονός ότι προωθήθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι σε θέση σέντερ φορ; Αν το δουλεύουν στην προπόνηση;
«Ναι το δουλεύουμε στην προπόνηση, μου μιλά ο προπονητής και όταν είναι δυνατό κάποιες φορές το κάνω στα παιχνίδια όταν πάρω άδεια από τον Ρόνι Λέβι. Αυτό έκανα στο σημερινό ντέρμπι. Μου είπε ο κόουτς να προωθηθώ και είδαμε τι έγινε.

Για το ότι η Ανόρθωση συνεχίζει αήττητη και έβγαλε ακόμα ένα ντέρμπι;
«Η Ανόρθωση προχωρά βήμα με βήμα. Σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη στα τελευταία παιχνίδια. Και σήμερα θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε. Γενικά όμως δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά που κάνουμε».

Για την στήριξη του κόσμου:
«Ο κόσμος έρχεται πάντα στο γήπεδο όχι μόνο απόψε. Υποστηρίζουν την ομάδα, πιστεύουν στην ομάδα. Αυτοί μας δίνουν την δύναμη, είναι ο 12ο μας παίκτης και το ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ