Να μας προβληματίσει…

Στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας παραμένει η Ανόρθωση βγάζοντας συνάμα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο με τέσσερα ντέρμπι σε 10 αγωνιστικές εκ των οποίων τα τρία ήταν εκτός έδρας, διατηρώντας αήττητη πορεία με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες γεγονός που την έφεραν στους 20 βαθμούς και στην 2η θέση πίσω από την ΑΕΚ.

Όπως όμως προαναφέραμε, το δύσκολο πρόγραμμα τέλειωσε και έρχονται 6 παιχνίδια εκ των οποίων τα 4 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που αν η ομάδα μας τα κερδίσει, τότε επανακτά την θέση της στην κορυφή και όχι μόνο, κάτι που μπορεί να γίνει μάλιστα και από την επόμενη αγωνιστική που η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Ολυμπιακό ενώ η ΑΕΚ παίζει με τον Απόλλωνα.

Το άκρως θετικό από τη ψεσινή εμφάνιση, είναι το γεγονός πως η ομάδα μας στο τέλος έδειξε το χαρακτήρα και γλύτωσε το βαθμό. Η Ανόρθωση όπως ορθά ειπώθηκε, αρνείται να χάσει, κάτι που μας χαροποιεί. Όμως κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει και ανάφερε και ο Ντουγκλάο στις δηλώσεις του, είναι πως αρνείται να χάσει ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το κερδίσει.

Σίγουρα ο χθεσινοβραδινός αγώνας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ήταν αγώνας για σεμινάριο αποφυγής λαθών. Από την μια η ομάδα θα μπορούσε αν ήταν πιο σοβαρή και ουσιαστική στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει κάποια γκολ στις ευκαιρίες που της είχε και να μιλάμε τώρα για μια μεγάλη νίκη μέσα στο ΓΣΠ μετά από 4 χρόνια. Από την άλλη, θα μπορούσε να χάσει το ματς αν δεν βρισκόταν ο Ντουγκλάο στο σωστό χρόνο και τόπο ώστε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Φελτχούιζεν.

Αυτό επισημάνθηκε και από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Ντουγκλάο ο οποίος αναφέρθηκε πως η ομάδα κάνει κάποια λάθη που πρέπει να τα βελτιώσει όπως για παράδειγμα ότι δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και να σκοτώσει το ματς.

Σίγουρα, αυτό είναι θέμα του Ρόνι Λέβι που πρέπει να βρει τους τρόπους ώστε οι ποδοσφαιριστές να τελειώνουν τις φάσεις και να σκοτώνουν τα παιχνίδια. Η ομάδα μας και αυτό αρέσει πολύ στον κόσμο γιατί βλέπει τους ποδοσφαιριστές να μην τα παρατούν. Ναι μεν αρνείται να χάσει όμως ειδικά χθες στο πρώτο ημίχρονο, οι επιθετικοί μας έδειξαν περίσσια επιπολαιότητα και δεν κατάφεραν να τελειώσουν όπως θα έπρεπε τις φάσεις και προϋποθέσεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ