Εξήγγειλε μεταγραφή

Μεταγραφή εξήγγειλε δια αέρος ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ Γιώργος Κυριάκου. Ο κόουτς σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη συχνότητα του Super Sport FM, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του UEFA Futsal Cup, τα δεδομένα στο εγχώριο πρωτάθλημα και εξήγγειλε μεταγραφή μιας και όπως ανάφερε βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Φουμάσα.

Αναλυτικά:

Για UEFA Futsal Cup:

«Είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε, νομίζουμε αρκετά καλά, είμαστε στο σωστό δρόμο και μέχρι τις 23 ευελπιστώ να είμαστε έτοιμοι».

Για τους αντίπαλους (Classic Chisinau Μολδαβίας , Leo Futsal Αρμενίας, Wrexham Futsal Club Ουαλίας):

«Είναι υπολογίσιμες ομάδες, πιο δυνατοί θα είναι οι Αρμένιοι, τους περιμένω δυνατούς. Θεωρώ πως το πιο δύσκολο έργο θα έχουμε απέναντι στους Αρμένιους τους οποίους αντιμετωπίζουμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καλό που τους αντιμετωπίζουμε στο πρώτο παιχνίδι, δεν θα έχουμε και την κούραση. Χρειαζόμαστε εφτά βαθμούς να προκριθούμε, είναι ένα τουρνουά που περνάει μόνο ο πρώτος, πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το πως προσεγγίζουν την διοργάνωση οι φουτσαλιστές:

«Υπάρχει ένας ενθουσιασμός, φαίνεται η όρεξη που υπάρχει στις προπονήσεις. Επειδή το πρωτάθλημα αργεί ουσιαστικά συγκεντρωνόμαστε σε αυτά τα τρία παιχνίδια».

Για το ότι περνάει μόνο ο πρώτος:

«Δεν χωράει καμία υποτίμηση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι δεν χωρούν τα λάθη».

Για την παρουσία του κόσμου και το ότι διεξάγεται στην Κύπρο:

«Βλέποντας και τα τελευταία τρία χρόνια ότι μας ακολουθεί ο κόσμος η διοίκηση πίστευε ότι αν το διοργανώνουμε εδώ θα έρθει ο κόσμος. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς».

Για το πρωτάθλημα Futsal:

«Έμεινε ο περσινός κορμός αλλά έγινε μια αλλαγή στον ένα ξένο που αποχώρησε για το Ιράν. Έχουμε βρει τον αντικαταστάτη αλλά θα τον ανακοινώσουμε σε 1-2 μέρες. Αυτή θα είναι η διαφορά από την περσινή σεζόν».

Για το πως περιμένει το επόμενο πρωτάθλημα:

«Περιμένω ότι και οι άλλες ομάδες δυνάμωσαν, ειδικά ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Νομίζω και με τη νέα τροπή, πλέον θα μπει στο παιχνίδι και το θέμα τραυματισμών και καρτών και επειδή στο τέλος θα είναι νοκ άουτ τα ματς, δεν θα είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και άλλοι παράγοντες, δηλαδή μια ατυχία με τραυματισμό μπορεί να σου στοιχίσει ολόκληρη την χρονιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ