Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Παντελή με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104.0.

Για τα επεισόδια στο Δασάκι…

«Ήταν ένα ατυχές γεγονός. Η Ανόρθωση καταδικάζει τέτοιες ενέργειες. Θα επικοινωνήσουμε με τους οργανωμένους οπαδούς για να ποιοι ήταν αυτοί και θα δούμε πως δημιουργήθηκε το επεισόδιο. Είχαμε το φιλικό στην Ορμήδεια και υπήρχε μεγάλη μάζα των οργανωμένων και άλλων οπαδών. Κάποιοι εξυπνόβλακες, 15 άτομα περίπου, σκέφτηκαν να μεταβούν στο Δασάκι και να κάνουν αυτό που έκαναν. Δεν αποτελεί τη μεγάλη μερίδα των οργανωμένων ή των οπαδών γενικά της Ανόρθωσης. Είναι λίγοι και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους πετάξουμε έξω από τα γήπεδα. Αν μάθουμε ποιοι είναι θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέπουμε να μπαίνουν στο γήπεδο μας».

Αν υπήρξε επικοινωνία με τους προέδρους του ΑΠΟΕΛ και του Εθνικού και για την ανακοίνωση των οργανωμένων…

«Μίλησα και με τους δύο. Θα καλέσουμε και τους οργανωμένους και θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες για να το ξεκαθαρίσουμε. Κάποιοι από αυτούς, επιδιώκουν την προβολή νομίζοντας ότι έχουν πετύχει κάτι. Αυτούς θα πρέπει να τους απομακρύνουμε και να τους περιφρονήσουμε».

Για τον Καμαρά…

«Είχαμε καλές πληροφορίες για αυτό τον ποδοσφαιριστή. Οι εμφανίσεις του είναι πολύ ενθαρρυντικές και μαζί με τους υπόλοιπους θα πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο για να μιλάμε για όλους όχι μόνο για τον Καμαρά».

Για την περίπτωση Αντρέ Σάντος…  

«Εξασθενεί αυτή η περίπτωση. Συζητήσαμε, καταλήξαμε και ήμασταν έτοιμοι να καταβάλουμε ένα ποσό για να έρθει. Από τη στιγμή που η απάντηση είναι μεταξύ του «ναι» και του «όχι» δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Μάλλον δεν θα αποκτηθεί. Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε άλλη περίπτωση»

Για τις κινήσεις που απομένουν…

«Χρειάζεται μια λύση στο κέντρο και ακόμα μια λύση στα άκρα. Χρειάζεται υπομονή το είπα ξανά και η ομάδα θα φτιαχνόταν».

Για τον κόσμο…  

«Περιμένει μια καλή χρονιά και να πανηγυρίσει. Είναι διψασμένος για επιτυχίες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση των διαρκείας. Θέλουμε να αποκτήσουμε την αίγλη και τη δυναμική που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε βάλει τις βάσεις».

Για τα τηλεοπτικά…  

«Είχαμε συζητήσει κατευθείαν με τη Cyta. Πέρασε ο καιρός, άλλαξαν κάπως τα δεδομένα. Θα ξαναμιλήσουμε και αναλόγως θα πράξουμε. Μπαίνουν καινούργιες εταιρείες, αυτό είναι καλό, γιατί ίσως αξιολογηθεί καλύτερα το προϊόν. Θα πρέπει να δούμε πόσο δυνατοί είναι οι καινούργιοι και αν θα μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό. Η Ανόρθωση παραδοσιακά ήταν Cyta όμως θα πρέπει να συζητήσουμε».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ