Ο νεαρός Ρώσος που θα πάρει θέση στον κατάλογο βήτα, φαίνεται να παίρνει θέση και στα άκρα της άμυνας. Στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αντικατέστησε τον Μπανταλόφσκι στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης, ενώ στο αντίστοιχο απέναντι στην Αλκή, πήρε τη θέση του Κβέσιτς για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Αν και στην ανακοίνωσή του μας συστήθηκε ως μέσος, φαίνεται ότι ο Ρόνι Λέβι υπολογίζει τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή εκεί όπου δεν υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή εντεκαδάτες λύσεις πλην του Βόσνιου και του Βούλγαρου. Γενικότερα φαίνεται ότι ο Μακαρόφ θα αποτελέσει… τζόκερ στη μεσοαμυντική γραμμή, ώστε να δίνει λύσεις όταν προκύψουν τραυματισμού ή τιμωρίες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ