Ανόρθωσις – Ολυμπιακός 3-0: Ένα ημίχρονο άφησε υποσχέσεις…

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο δείγμα της Ανόρθωσης για την χρονιά, με την ομάδα μας στα αποκαλυπτήρια της μπροστά σε σχεδόν 3000 κόσμο να κερδίζει τον Ολυμπιακό με 3-0.

Ο Ρόνι Λέβι παρέταξε το παιχνίδι με κάτω από τα δοκάρια τον Αρούς, δεξιά ο Μπανταλόφσκι, αριστερά ο Κβέσιτς με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να συνθέτουν οι Αρτυματάς και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Ζοάο Βίκτορ και Οικονομίδης, με τον Ράγιος να είχε σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Στην επίθεση στα άκρα ήταν οι Καλό και Ματθαίου με τον Καμαρά να ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ανόρθωση ήταν το αφεντικό στην αναμέτρηση, έλεγχο τον ρυθμό και έψαξε το γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε με την εκπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι, όταν ο Ράγιος με εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε τον Καμαρά, με τον επιθετικό από τη Γουινέα με γυριστή κεφαλιά να γράφει το 1-0. Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, με την ομάδα μας να ελέγχει τον ρυθμό και να ψάχνει διαδρόμους. Στο 21′ η κεφαλιά του Σίλντενφελντ μετά από κόρνερ του Ράγιος πέρασε λίγο άουτ. Στο 26′ ο Ματθαίου τροφοδότησε τον Καμαρά μέσα στη μικρή περιοχή, με τον ποδοσφαιριστή να κάνει το ξεπέταγμα και να πλασάρει εύστοχα τον Χίντι. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, έτσι πέντε λεπτά αργότερα ο Κβέσιτς τροφοδότησε τον Μπανταλόφσκι, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά του ημιχρόνου, δεν άλλαξε ούτε η εικόνα, ούτε και το σκορ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να υψώσει αντίσταση, με τους παίκτες του Λέβι να αναζητούν και τέταρτο γκολ, ωστόσο τα σουτ που επιχείρησαν οι Καλό και Οικονομίδης δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λέβι ξεκίνησε με αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θέση πήρε ο Παπαδόπουλος, ο Σίλντενφελντ πέρασε εκτός και στη θέση του μπήκε ο Κορρέα, ο Σιβού πήρε τη θέση του Ράγιος  όπως επίσης και ο σκόρερ Καμαρά που έδωσε τη θέση του στον Άλβες.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανεβασμένος και κατάφερε σε αρκετά στάδια του παιχνιδιού να ανακτήσει τον έλεγχο, δίχως όμως να απειλήσει ουσιαστικά παρά μόνο σε τετ-α-τετ στο 52′.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι, λογικό άλλωστε τόσο από το σημείο που βρισκόμαστε όσο και από τις αλλαγές του Λέβι.

Ανόρθωση: Αρούς (46′ Παπαδόπουλος), Κβέσιτς, Μπανταλόφσκι (56′ Μακαρόφ), Σίλτενφελντ (46′ Κορρέα), Αρτυματάς, Ζοάο Βίκτορ(65′ Χατζηπασχάλης), Οικονομίδης,  Ράγιος (46′ Σιβού), Ματθαίου, Καμαρά(46′ Άλβες), Καλό(65′ Ιωάννου)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ