«Έχουν σταλεί προτάσεις…»

Έχουν σταλεί προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις τις επόμενες μέρες, ήταν το σχόλιο του Δρ. Κυριακού Γιάγκου,  για τις μεταγραφικές διεργασίες στην ομάδα μας.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας και της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Το ηχητικό και όσα δήλωσε:

Για τις διεργασίες για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ:

«Δεν υπάρχει κάτι ανακοίνωση. Το Σαββατοκύριακο και χθες έγινε ενδελεχής μελέτη κάποιων περιπτώσεων. Έχουν σταλεί προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις τις επόμενες μέρες».

Για τον Αριέλ Χαρούς:

«Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πάρα πολύ στον προπονητή μας τον γνωρίζει προσωπικά, παίρνει μια παράταση γενικώς η ιστορία. Παντρεύεται αύριο μεθαύριο αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Δεν βάλαμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στον ποδοσφαιριστή αλλά βάλαμε στους εαυτούς μας, για το πόσο θα τον περιμένουμε. Οπωσδήποτε εντός της εβδομάδας θέλουμε να κλείσουμε το θέμα τερματοφύλακα. Είναι νευραλγικό πόστο γι΄ αυτό έχουμε καθυστερήσει  την επιλογή για την συγκεκριμένη θέση. Δεν μένουμε μόνο στον Χαρούς. Πρακτικά με τους ποδοσφαιριστές που μιλάμε γενικώς, δεν επιθυμούν να κλείσουν καμία πόρτα σε κάθε σενάριο που έχουν μπροστά τους είναι θετικοί. Ο χρόνος σε κάθε περίπτωση είναι αυτό που εμείς δίνουμε».

Για τον Ισπανό Έκτορ Ρόδας:

«Είναι μια περίπτωση που μελετήσαμε, στην πορεία της διαδικασίας ο ποδοσφαιριστής προέβαλε διάφορες αυξημένες απαιτήσεις παρόλο που είμασταν σε συμφωνία. Επικαλέστηκε διάφορους άλλους λόγους και στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η ιστορία είναι στάσιμη».

Για τον Αμπουμπακάρ και Ματθαίου:

«Να πω ότι η περίπτωση του Αμπουμπακάρ μας απασχόλησε πιο παλιά, ουσιαστικά έγινε μια κουβέντα αλλά δεν έχει εξελιχθεί. Έχουν αναμιχθεί και άλλοι. Η πρόταση μας είναι στο τραπέζι, μέχρι εκεί. Για την περίπτωση του Ματθαίου, κάθε ένας Κύπριος που είναι διαθέσιμος και έχει προοπτική να αλλάξει ομάδα, έχει προταθεί στην ομάδα μας. Όπου υπάρχει Κύπριος ποδοσφαιριστής, επίσημα ή ανεπίσημα έχει προταθεί στην ομάδα μας. Γενικά μας απασχολεί κάθε κύπριος που μπορεί να αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Κύπριους παίκτες δεν είχαμε, προσπαθούμε όμως μέσω της προετοιμασία να ενισχύσουμε την ομάδα μας με Κύπριους».

Για τον Καμπρέρα και την δήλωση του ότι αργούσαν να πληρωθούν στην Κύπρο και περί απειλών από οπαδούς :

«Πρέπει να πω ότι μας ξενίζει, μας θλίβει και μας απογοητεύει το θράσος που ένας ποδοσφαιριστής υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής που δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία, έκανε τέτοιες δηλώσεις. Είμαι περίεργος να δω τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Καμπρέρα. Θέλω να πω ότι πρακτικά η Ανόρθωση πλήρωσε και πληρώνει συμπεριφορά υπερτιμημένα συμβόλαια, εν λευκώ διαχείριση σε μια ισπανική κομπανία και τα προβλήματα της οποίας ακόμη συναντάμε. Δεν γενικεύω ότι αυτό αφορά όλους τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Η Ισπανία μας έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια».

Για τους Κολούνγκα και Ερέρο:

«Ο Κολούνγκα έχει ειδοποιηθεί ότι πρακτικά δεν είναι στα πλάνα. Κάναμε δύο προτάσεις για να βρούμε ένα τρόπο να λύσουμε ένα συμβόλαιο 180.000 ευρώ για τη νέα χρονιά, ο ίδιος ζητάει σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιο. Επαναπαύεται στην ασφάλεια που του δίνει το συμβόλαιο του. Μας δυσκολεύει στον προγραμματισμό. Είναι ένα αποτέλεσμα κακού προγραμματισμού που είχε γίνει. Για τον Ερέρο είναι πιο ήπια η λογική της διαπραγμάτευσης, μιλάμε για πολύ λιγότερα χρήματα».

Για τον Βίκτορ:

«Ο Βίκτορ συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μας».

Για τον Μίτροβιτς:

«Δεν έχει να κάνει πάντα με ποδοσφαιριστές, έχει να κάνει γενικότερα με επιλογές προσώπων σε συγκεκριμένες θέσεις. Για παράδειγμα η παραμονή του Βίτκορ θα μπορούσε να καθορίσει και την παραμονή του Μίτροβιτς. Είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

Για το πόσες κινήσεις θα γίνουν ακόμη:

«Είμαστε ακόμη στα μισά, ίσως λιγότερο. Ο χρόνος είναι μια παράμετρος αλλά πρέπει να πω ότι θα μπορούσε το ρόστερ της Ανόρθωσης να είναι ολοκληρωμένο μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός. Η ουσία είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές – συμβόλαια. Ο κόσμος της Ανόρθωσης να είναι ήσυχος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ