Χωρίς αυτούς…(RESPECT)

0
1

Τις τελευταίες μέρες πολλά γράφτηκαν για τους πρωταγωνιστές που έφεραν το πρώτο πρωτάθλημα στην ομάδα μας. Η δημοσιότητα στράφηκε προς τη διοίκηση της ομάδας μας, αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που ήταν οι άμεσοι πρωταγωνιστές, ούτως ώστε η Ανόρθωση να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πίσω από αυτούς όμως, υπήρχε η κινητήριος δύναμη. Υπήρχαν οι άνθρωποι και οι εταιρείες που πρώτοι πίστεψαν στο δικό μας όραμα, οι χορηγοί μας που αποτελούν τη βάση για να μπορεί η ομάδα μας, να είναι πρωταγωνίστρια στα δρώμενα του κυπριακού φούτσαλ.

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και ένα τεράστιο RESPECT, για όσα απλόχερα μας έχουν προσφέρει, προκειμένου να κατορθώσουμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

TGI Fridays Cyprus: Από την ίδρυση του τμήματος, τα εστιατόρια TGI Fridays Cyprus βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας. Με εστιατόρια σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, οι πολλαπλές επιλογές του μενού, σε φαγητά αλλά και κοκτέιλ προσφέρουν την ευκαιρία για μία τέλεια απόδραση διασκέδασης και φαγητού.

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Δίπλα μας ως χορηγός και συμπαραστάτης από την ίδρυση του τμήματος. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική (Κύπρου) Λτδ, έχει ιδρυθεί τον Ιούλιο του 2002, από την Υδρόγειο Ανώνυμο Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρεία. Διαθέτει πέραν των 100 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών, σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 5 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες.

Timinis: Η φετινή ήταν η πρώτη χρονιά συνεργασίας μας. Τα καταστήματα TIMINIS σε όλη την Κύπρο, προσφέρουν γουστόζικες ενδυματολογικές λύσεις για τον άντρα και τη γυναίκα, γεμάτες κομψότητα και φινέτσα ιδανικές για πρωταθλητές.

ALCHEMIES: Υποστηρικτής της ομάδας μας για δεύτερη χρονιά. Το καφεστιατόριο ALCHEMIES, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας στην Οδό Ερμού, είναι ιδανικός προορισμός για στιγμές χαλάρωσης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κυπρής & Γεράνης: Μας υποστηρίζουν από την πρώτη χρονιά της ίδρυσης του τμήματος. Η εταιρεία Κυπρής & Γεράνης, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο διαχωρισμό οικοπέδων και στον ευρύτερο κατασκευαστικό τομέα στην Κύπρο, αποτελώντας συνάμα και διαχρονικό υποστηρικτή της ομάδας μας.

Zebranico Consulting: Πρώτη χρονιά συνεργασίας μας, με την Zebranico Ltd να έχει ως σκοπό ίδρυσης την ενημέρωση του κοινού σχετικά με θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξιοποίησης των κονδυλίων που παρέχονται από αυτή, είτε μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων είτε των εθνικών σχεδίων χορηγιών. Επιπροσθέτως, βασικός ρόλος είναι η κατάρτιση των ατόμων και η απόκτηση δεξιοτήτων μέσω σεμιναρίων, τα οποία θα διοργανώνονται από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Zebranico Ltd, με στόχο την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη δραστηριότητα τους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Air Master Travel: Το ταξιδιωτικό γραφείο Air Master Travel, μας τιμά για πρώτη χρονιά με την χορηγία του. Με το καλοκαίρι να έρχεται και το μυαλό να στρέφεται στις καλοκαιρινές διακοπές, είμαστε βέβαιοι πως τα οργανωμένα πακέτα που προσφέρει, θα σας ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό για να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές και να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη χρονιά…

Ξενής Τουμάζου και Υιοί Λτδ: Από την αρχή της λειτουργίας της ομάδας μας, η εργοληπτική εταιρεία Ξενής Τουμάζου και Υιοί Λτδ, είναι στο πλευρό της Ανόρθωσης, στηρίζοντας έμπρακτα και με αγάπη κάθε προσπάθεια μας, με παροχή υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και χώρων που διευκόλυναν και βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας μας.

FYSENTZOU PHYSIOTHERAPY & FITNESS : Δίχως την καταλυτική τους συνεισφορά στην κυριολεξία τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν στο πλευρό της ομάδας μας, προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες τους και το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό τους, το οποίο με επαγγελματισμό και αφοσίωση παρείχε τα πάντα τους αθλητές μας, για να είναι ετοιμοπόλεμοι στα παιχνίδια.

Χορηγοί Στολής

Πολύδωρος Βασιλείου Ltd: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Polydoros Vasiliou Ltd, που επεκτείνεται στο τομέα των ηλεκτρικών ειδών και των φωτιστικών, έδειξαν την έμπρακτη στήριξη και αγάπη τους προς την ομάδα μας.

CARPETPLAZA: Χορηγός της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τα αδέλφια Γιώργος και Χρίστος Χατζηστεφάνου, μέσω της εταιρείας τους, πρωτοπόρου στον τομέα των χαλιών, παρκέ, κουρτινών και blinds, στηρίζουν την Ανόρθωση και στο φούτσαλ.

To glenti ton gefsewn – Το γλέντι των γεύσεων : Χορηγός της ομάδας μας για πρώτη χρονιά. Η ψησταριά στη Λεωφόρο Φανερωμένης, υπόσχεται πως θα σας ικανοποιήσει με τις πολλαπλές και φρέσκες επιλογές της, τόσο στα κάρβουνα, όσο στο φούρνο και στην κατσαρόλα.

Kyra Giorgena – Ταβέρνα Κυρά Γιώργαινα: Χορηγός της ομάδας μας για τα τελευταία τρία χρόνια, η ταβέρνα που τα τελευταία 15 χρόνια αποτελεί σήμα κατατεθέν στη Λάρνακα, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό με τους πλούσιους κυπριακούς μεζέδες της.

Επίσημος Χορηγός

Petrolina (Holdings) Public Ltd: Ο επίσημος χορηγός της ομάδας μας για τα δύο τελευταία χρόνια και υποστηρικτής από την αρχή του τμήματος. Όταν θέλουμε καύσιμα και έχουμε ως στόχο την ποιότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση, τότε οι δρόμοι οδηγούν προς τα πρατήρια PETROLINA. Η εταιρεία που πρώτη πίστεψε και πιστεύει στην ομάδα μας και το αποδεικνύει μέσα από τις πράξεις. Η εταιρεία με το πλούσιο κοινωνικό έργο και με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πέρα από το κοινωνικό έργο στηρίζει έμπρακτα και τον αθλητισμό και την ευχαριστούμε. Παράλειψη μας να μην απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Ανδρέα Λευκαρίτη.

Στηρίζουμε τους χορηγούς μας, σημαίνει στηρίζουμε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ!

Previous articleΟι διαιτητές για την Κυριακή
Next articleΒόουτερ, Καφού ή Σιβού; Εσείς τι ψηφίζετε; (βίντεο)