«Υπομονή και εμπιστοσύνη στη διοίκηση»

Θα τα πουν χωρίς αυτό να σημαίνει την όποια εξέλιξη, ήταν το σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο σχετικά με τη σημερινή συνάντηση του Ρόνι Λέβι με τον Αντρέα Παντελή.

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα

«Θα θέλαμε να απολογηθούμε στον κόσμο της ομάδας για την ντροπιαστική μας εμφάνιση. Μία ακόμη χρονιά τελείωσε άδοξα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα. Χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με τη νέα σεζόν. Έγιναν διάφορες συναντήσεις με όλο το ποδοσφαιρικό τιμ και μεταξύ της διοίκησης. Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές, για να αποφύγουμε τέτοια αποτελέσματα που δεν συνάδουν με την ιστορία της ομάδας. Τα όσα ακούγονται είναι σενάρια, δεν ξεκαθάρισε κάτι, θα πρέπει όλα να εξεταστούν σε βάθος χρόνου. Είναι λογικό που γράφονται διάφορα. Θα τα πουν χωρίς αυτό να σημαίνει την όποια εξέλιξη. Το είπε και ο πρόεδρος ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές. Αυτό είναι δεδομένο. Υπομονή από τον κόσμο και εμπιστοσύνη στη διοίκηση και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν όσα χρειάζονται για να είμαστε πιο δυνατοί τη νέα χρονιά.»

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερα της. Να πάρουμε τη νίκη που θα λειτουργήσει ως βάλσαμο. Δεν είναι εύκολο…»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ