Τι ισχύει με τις μεταγραφές

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της διάψευσης ή της επαλήθευσες για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή και γι’ αυτούς του Εθνικού που ακούγονται. Η ομάδα με τη νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη και οι φίλοι της Ανόρθωσης δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει, ήταν το σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις σοτν ΣΠΟΡ FM, όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφολογία και την ομάδα μας.

Για το αν σκέφτονται το κύπελλο: «Υπάρχει χρόνος ακόμη για να ασχοληθούμε με την κλήρωση του κυπέλλου. Υπάρχουν δυο παιχνίδια πρωταθλήματος τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε και ύστερα θα δούμε για την κλήρωση».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι η νίκη. Αν αποφύγουμε τα ατομικά λάθη τα οποία ήταν και αυτά που στοίχησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Εξάλλου και στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα αξίζαμε τη νίκη. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είδαμε την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έγινε δουλειά στα τελειώματα και μπορούμε να σκοράρουμε με τον Απόλλωνα, καθώς δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι πως μπορούμε να αναπτυχθούμε σωστά και να βρούμε ευκαιρίες».

Τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μίτροβιτς συμπλήρωσε κίτρινες, ο Κόπριβετς δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ενώ ο Αγκιλάρ και ο Κολούνγκα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Όμως θεωρούμε πως ο Λέβι μπορεί να δουλέψει με την ομάδα και να επιλέξει αυτούς που θα φέρουν τη νίκη».

Για την μεταγραφολογία: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί για το θέμα του προγραμματισμού. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της διάψευσης ή της επαλήθευσες για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή και γι’ αυτούς του Εθνικού που ακούγονται. Η ομάδα με τη νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη και οι φίλοι της Ανόρθωσης δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει».

Για το κύπελλο: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ενημέρωση μόνο για την ημερομηνία της κλήρωσης. Όταν γίνει τότε θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των αγώνων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ