Πέμπτο break, έκτη θέση…

Σε μια σειρά που άρχισε και ολοκληρώθηκε μόνο με breaks έδρας η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφάλισε την 5η θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας 2016-17 καθώς επικράτησε της ομάδας μας στο «Θεμιστόκλειο» με 3-2 στον τελευταίο αγώνα, με αποτέλεσμα να τερματίσουμε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι μάχες που έδωσαν για 15 ημέρες οι παίκτες της Ανορθώσεως και της Αναγέννησης είχαν νικητές τους Δερυνειώτες .

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη και κέρδισε με 25-21 κάνοντας το πρώτο βήμα για την 5η θέση. Το δεύτερο σετ άνηκε στην Αναγέννηση που κέρδισε με 16-25 με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 1-1 τον τελικό των πλεί – άουτς.

Στο τρίτο σετ επιβλήθηκε η Ανόρθωσις έστω και δύσκολα με 25-20 και επανέκτησε το προβάδισμα εκ νέου με 2-1. Σειρά των «πρασίνων με τον ανατέλλοντα ήλιο» να απαντήσουν που παίζοντας ορθόδοξο βόλεϊ κέρδισαν το τέταρτο σετ με 15-25 και ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο τάι – μπρέικ η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και κέρδισε το σετ με 05-15 και τον αγώνα 2-3.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Χρυσοστόμου, Σαββίδης, Παναγιωτίδης, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου – Λίμπερο: Kοντός. – Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς, Μιλτιάδους, Σπύρου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ:(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πέτρου. – Αλλαγές: Θεοδούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ