Για τον Ζελάγια και τον Χατζηβασίλη…

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης ήταν το σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα στη ραδιοφωνική συχνότητα του Sports1  σε ερώτηση κατά πόσο οι δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πηλακούτας

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Προερχόμαστε από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλουμε να αλλάξει αυτό. Είχαμε μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με το παιχνίδι με την Ομόνοια. Ήμασταν καλύτεροι παρότι παίζαμε με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, βρήκαμε ευκαιρίες όμως πότε ο Ρόμο και πότε οι ψυχραιμία που δεν είχαμε δεν μας επέτρεψε να βάλουμε κάποιο γκολ».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δύο τετ-α-τετ, βρήκε τον τρόπο να απειλήσει την εστία της ΑΕΛ. Ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, δεν είναι εύκολο να παίζεις με παίκτη λιγότερο. Κάποια πράγματα που δούλεψαν φάνηκαν στο γήπεδο, έτρεξαν περισσότερο. Το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί όμως αν συνεχίσουμε με εμφανίσεις όπως αυτή θα έρθει η ώρα που θα στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα».

Για τον Παπαδόπουλο: «Βλέποντας τον στις προπονήσεις είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά. Υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για το κύπελλο: «Υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε με το κύπελλο. Στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμούς και στο πρωτάθλημα, δεν παρουσιαζόμαστε αδιάφοροι. Μοναδική εξαίρεση στις καλές εμφανίσεις ήταν το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι η καλύτερη από πλευράς ψυχολογικής και αγωνιστικής κατάστασης ομάδα στο πρωτάθλημα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και χωρίς δικά μας λάθη μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Ζελάγια και τον Χατζηβασίλη: «Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Το είπαμε πως χρειαζόμαστε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Γίνονται διάφορες συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Το κάθε τι στην ώρα του. Αυτή τη στιγμή είναι λογικό να συνδέονται διάφορα ονόματα Κύπριων ποδοσφαιριστών με την Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ