Πέδρο Αλμέιδα: Η επένδυση που κατέληξε στα τοπικά της Πορτογαλίας

Τον Πέδρο Αλμέιδα λίγοι τον θυμάστε. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός ήρθε στην ομάδα μας, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2012. Ήταν 19 χρονών τότε, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και με τρεις συμμετοχής στη Λειρία σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στην Πορτογαλία. Εγγεγραμμένος στον κατάλογο β’, όλοι βάσιζαν πολλά πάνω του. Σήμερα κλείνει τα 24 του χρόνια και σίγουρα κοιτώντας την πορεία του, δεν δικαίωσε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που όλοι είχαν από αυτό.

Στην ομάδα μας έμεινε για ένα χρόνο, ποτέ όμως δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον  Ρόνι Λέβι αλλά ούτε και τον Πάμπο Χριστοδούλου για να του δώσουν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, αρκούμενος με παρουσίες με τα δεύτερα.

Αποχώρησε με το τέλος της περιόδου 2012-13 για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Torreense ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος. Έμεινε για ένα χρόνο, για να επιστρέψει για δύο χρόνια στη δεύτερη κατηγορία με τα χρώματα της Atletico CP. Τη φετινή χρονιά επέστρεψε σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος και είναι στην Mafra, ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος της Λισαβώνας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ