Γκάλαμαζ…

Θυμάστε τον Γκάλαμαζ; Ο Ρουμάνος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και τιμή, στο Gala Dinner των 102 χρόνων ζωής του σωματείου μας, εκεί όπου παρουσιάστηκε και το όραμα 2020.

Ο Γκάλαμαζ ήρθε στην Κύπρο, προκειμένου να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας που κυνηγούσε τον τίτλο και ήθελε ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ιδιαίτερα αργός και βαρύς, δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Στην ομάδα μας έμεινε για ένα ολόκληρο χρόνο, αποχωρώντας τον Ιανουάριο του 2014. Η Ανόρθωση ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, με τον Ρουμάνο να κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να ξεκινάει την ενασχόληση του από άλλα πόστα.

Σήμερα ο Γκάλαμαζ γιορτάζει τα 36α γενέθλια του. Πλέον, είναι αθλητικός διευθυντής στην ομάδα της πατρίδας του, την FC Voluntari η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον φάκελο αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ και έτσι σε περίπτωση που κατακτήσει το κύπελλο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ