«Η ομάδα μας κέρδισε τον σεβασμό»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Χάρηκα την ισοπαλία με το Αποελ που θα μπορούσε να ήταν και νίκη. Όμως δεν με χάλασε το αποτέλεσμα… όχι πως είχαμε κάτι να κερδίσουμε βαθμολογικά ή κυνηγούσαμε κάποιο στόχο. Αυτό που μου άρεσε είναι το πώς έπαιξαν οι παίκτες μας μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στο Αποελ.

Και για αυτό διότι έκλεισαν στόματα και έβαλαν γυαλιά σε όλους που μουρμουρούσαν ότι θα δίναμε το παιχνίδι για να τελειώνει το πρωτάθλημα και άλλα τέτοια κουφά. Τούτοι ούλλοι τωρά τι έχουν να πουν; Να πουν ένα συγνώμη νομίζω στην Ανόρθωση διότι στα playoffs την κέρδισε μόνο η ΑΕΚ όταν παίζαμε με 9 παίκτες για ένα ημίχρονο.

Αυτό που κρατώ εγώ από το χθεσινό παιχνίδι είναι μόνο τον Σεβασμό. Η ομάδα μας πλέον δικαιωματικά αξίζει τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλης της φίλαθλης γνώμης της Κύπρου. Σεβασμό που τον κέρδισαν όλοι…. από τον Πρόεδρο, τον προπονητή μας και τους παίκτες μας που στον πρώτο γύρο δεν μπορούσαν να κερδίσουν μέσα στην έδρα μας το Ζακάκι και την Καρμιώτισσα.

Αυτό πλέον απαιτώ από όλους τους άλλους. Τον σεβασμό. Απέδειξα ότι τον δικαιούμαι διότι είμαι η Ανόρθωση.

Ευχαριστώ Γ. Τ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ