Σήμερα, θεωρητική και πρακτική εφαρμογή

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας, με απόλυτη επιτυχία έφτασε στην ολοκλήρωσή της η πρώτη μέρα του 1ου Αθλητιατρικού Συνεδρίου 2017, το οποίο διοργανώνει η Ανόρθωσις Αμμοχώστου στην προσωρινή μας έδρα, το Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εφαρμογή του προγράμματος πρόληψης τραυματισμών FIFA 11+, σε συνέδρους ως επί το πλείστων γυμναστές και φυσιοθεραπευτές, η προσέλευση των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι οποίοι θα πιστοποιηθούν για την συμμετοχή τους με διπλώματα της FIFA.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους τέσσερις εκπαιδευτές της FIFA, κα. Μένια Γιοφτσίδου, κ.κ. Δημήτρη Μπογατσιώτη και Αντώνη Καραντώνη που ήρθαν από την Ελλάδα ειδικά για το πρόγραμμα όπως επίσης και τον Κύπριο εκπαιδευτή κ. Γιώργο Σταύρου, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατό να εκτελεστεί το FIFA11+.

Το αθλητιατρικό συνέδριο, το οποίο φιλοδοξούμε να καταστεί ετήσιος θεσμός, ολοκληρώνεται αύριο, με τις εργασίες του να αρχίζουν από τις 9:00 το πρωί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ