Ροτέισον; Μεσοαμυντικά!

Η τελική ευθεία πρωταθλήματος και κυπέλλου αναγκάζει την Ανόρθωση να μπει σε μια σειρά αγώνων χωρίς ανάσα, κάτι που είναι φυσιολογικό να επιφέρει καταπόνηση στους ποδοσφαιριστές. Όπως έχει προαναφερθεί, ο προπονητής έχει επιλέξει να πορευτεί μέχρι τώρα με συγκεκριμένο αριθμό μονάδων, οι οποίες κατάφεραν και να στείλουν την ομάδα στα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά και την πρώτη εξάδα.

Είτε το θέλει ο Ρόνι Λέβι, είτε όχι, θα έρθει ένα σημείο που οι αλλαγές στους πρώτους έντεκα θα είναι υποχρεωτικές λόγω τιμωρίας, ή λόγω κάποιου τραυματισμού. Το λεγόμενο ροτέισον μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς να επηρεάσει κατά πολύ τη δυναμική της ομάδας, ωστόσο μόνο στο μεσοαμυντικό τομέα. Εκεί όπου μονάδες όπως οι Οικονομίδης, Αγκιλάρ και Καλδερόν έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε ικανοποιητικό βαθμό αν προκύψουν απρόοπτα.

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όπου οι εναλλακτικές λύσεις είναι καταρχήν λιγοστές. Από εκεί και πέρα ο Καμπρέρα προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, ο Κυριάκου είναι στα πιτς, ενώ ο Κολούνγκα είναι μια στα πάνω του και μια στα κάτω του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ