Δύο απουσίες και όλα τούμπα…

Στο πρόγραμμα χθες ο Ρόνι Λέβι, είχε στην ουσία μία απουσία σίγουρη που αυτή ήταν του Αγκιλάρ που στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις, όπως επίσης και του Οικονομίδη που πάσχει με ίωση και έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα εκτός άφησε τον Ρούμπεν Ράγιος που όπως προκύπτει από την ενημέρωση που είχαμε, είχε σημάδια κόπωσης ενώ ο Καλό είχε στα πόδια του μόνο μία προπόνηση με φουλ ρυθμούς.

Και τι είδαμε; Αλλαγή σχήματος σε 4-4-2, τον Σιβού να μετατοπίζεται στην άμυνα και να λείπει η ενέργεια που δίνει στη μεσαία γραμμή. Τους Μίτροβιτς και Βίκτορ να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να κερδίσουν τη μάχη στη μεσαία γραμμή, μιας και δεν έχουν ούτε την ενέργεια ούτε τα τρεξίματα που χρειάζεται.

Στην επίθεση δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που θα κουβαλήσει την μπάλα και θα πατήσει τετράγωνα και κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός, πως μόνο μία τελική προσπάθεια είχαμε στο στόχο που να λογίζεται κλασσική.

Οι αδυναμίες του ρόστερ είναι εκεί, οι προσθήκες του Ιανουαρίου βελτίωσαν την ποιότητα αφενός αλλά αφετέρου δεν βελτίωσαν τις διαστάσεις που έχει η ομάδα. Έφυγε από την ομάδα ο Γκονσάλβες, ένας ποδοσφαιριστής απρόβλεπτος που δημιουργούσε ρήγματα και με τον Καλό ανέτοιμο, τότε η ομάδα είναι ακρωτηριασμένη και στα δύο άκρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ