150 χιλιάδες ο Τιμούρ

Στις 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, ανερχόταν οι απολαβές του Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Συγκεκριμένα, ο Κετσπάγια κινείται νομικά εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να αποζημιωθεί για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 104 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητά από την ΑΕΚ να εισπράξει όλο το συμφωνηθέν ποσό μέχρι τον Ιούνιο του 2017, βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον εν λόγω όρο αναφέρεται: «Αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου…».

Το ποσό που είχε συμφωνηθεί ανέρχεται στις 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, με τον ίδιο να λαμβάνει 42.013,81μ ενώ του είχε παρακρατηθεί με τη συγκατάθεσή του το ποσό των 2.800 ευρώ για την αγορά διακείας. Οπότε, το ποσό που διεκδικεί είναι 104.386,19 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ