Χωρίς άγχος για τη νίκη…

Xωρίς άγχος θα παραταχθούν στη σειρά για τις θέσεις 5-6 οι δυο ομάδες και προβλέπεται να προσφέρουν ωραίο θέαμα αφού έχουν τις δυνατότητες. Η «Μεγάλη Κυρία» και οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» έμειναν εκτός στόχων αφού κυνηγούσαν την τετράδα και θα αγωνιστούν στους αγώνες αυτούς για το γόητρο.

Στους πάγκους των δυο διεκδικητών της 5ης θέσης βρίσκονται δυο Ελλαδίτες προπονητές Αντώνης Παπαδόπουλος (Ανόρθωσις) και Γιάννης Μέλκας (Αναγέννηση Δ.) ένα χαρακτηριστικό με ενδιαφέρον. Άλλο ένα στοιχείο που προκαλεί στη σειρά είναι η παρουσία του Σέρβου Ντιμίτρι Πάντιτς με τα χρώματα της Αναγέννησης ο οποίος μέχρι τον Φεβρουάριο αγωνιζόταν με την Ανόρθωση.

Οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η τυχόν επκράτηση τη Δευτέρα θα δώσει ένα μικρό προβάδισμα σε όποια το πετύχει, με την 5η θέση να κρίνεται στις τέσσερεις νίκες. Οι δυο προπονητές είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιήσουν όλο το υλικό που διαθέτουν και ίσως νεαρά ταλέντα από τις πολύ καλές εφηβικές ομάδες που διαθέτουν.

Στην κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν την 1η και 8η αγωνιστική. Στην πρεμιέρα η Αναγέννηση κέρδισε μετά από συγκλονιστικό αγώνα με 3-2 και στην 8η αγωνιστική κέρδισε η Ανόρθωση με 3-0.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης –Σέργης Σεργίου. Επόπτες ορίστηκαν οι Μ. Πιττάλης – Α. Αντωνίου. Σημειωτές θα είναι οι Ε. Ευαγγεελίδου – Ε. Σιαπάνη.

Πηγή: volleyball.org.cy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ