Το ασυνήθιστο που απεκάλυψε ο Παντελή

Άκρως ενδιαφέρουσα – όπως άλλωστε αναμενόταν – ήταν η συνέντευξη του Ανδρέα Παντελή στον Κώστα Μαλέκκο στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορ Φμ. Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο διοικητικός παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας» ήταν το γεγονός πως μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς.

Σε σχετική απάντηση απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και είπαμε μετά τον αγώνα κυπέλου και της Κυριακής, από βδομάδας, θα πρέπει πλέον να αρχίσουμε σιγά – σιγά, να συζητούμε και να βάλλουμε κάποια πράματα στην θέση τους για να είμαστε προγραμματισμένοι για να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά. Ένα από αυτά που είπαμε και θα συζητήσουμε είναι ακριβώς αυτό που είπατε εσείς προηγουμένως και είναι απαραίτητο στην Ανόρθωση, το κεφάλαιο Κύπριοι ποδοσφαιριστές».

Το ασυνήθιστο είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο προγραμματισμός άρχισε νωρίς και θα υλοποιηθεί έγκαιρα. Ας μην ξεχνάμε ότι τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδου την τελευταία μέρα των μεταγραφών ανακοινώθηκαν από 3 ποδοσφαιριστές κάθε περίοδο.

Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι ο προγραμματισμός θα γίνει με προπονητή τον Λέβι αφού μετά το μεταβατικό στάδιο γνωριμίας των δυο, τον Ιανουάριο φαίνεται να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο ποδοσφαιρικά…

Η κίνηση αυτή του Παντελή μπορεί να εκληφθεί ως και μοχλός πίεσης προς τους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων της Β΄Φάσης, δίνοντας τους κίνητρα ενόψει των «αδιάφορων» αγώνων και σχετικά με τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ