Party animal o Ίσμα; Όχι πια…(Δηλώσεις)

Αναμφισβήτητα είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, ο λόγος για τον Γκονσάλβες, που στην παρουσίαση του από τη Χάρτς, κλήθηκε να απαντήσει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

Τόνισε, πως πλέον δεν είναι το αγόρι που είχε ως μοναδική σκέψη τα πάρτι, αλλά πλέον έχει οικογένεια και θέλει οπωσδήποτε να δουλέψει για να επαληθεύσει τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον ισχυρισμό που είχε αναφέρει τις προάλλες ο προπονητής του, πως είναι party animal;

«Τώρα είμαι διαφορετικός. Όταν αγωνιζόμουν στη Σαιντ Μίρεν ήμουν νεαρός. Δεν με ενδιέφερε πώς θα ζούσα την ζωή μου. Απλά έπαιζα ποδόσφαιρο και έφευγα. Τώρα έχω οικογένεια και παιδί και η ζωή είναι διαφορετική για εμένα. Τώρα απλά είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Πρώτα δεν σκεφτόμουν τις αποφάσεις που έπαιρνα. Τώρα είναι διαφορετικά. Σκέφτομαι την οικογένεια μου και το παιδί. Πήρα τη σωστή απόφαση. Όταν γνώρισα τη Λούσια και ήρθε το παιδί μου ο Σαντιάγκο, άρχισα και σκεφτόμουν πως θα πρέπει να σταματήσω να κάνω τρελά πράγματα και να σκέφτομαι πλέον σαν άντρας και όχι ως αγόρι».

Για το αν θα καταφέρει να επαληθεύσεις τις προσδοκίες που είχαν προς το πρόσωπό του;

«Τώρα είναι η στιγμή που σκέφτεσαι τώρα ή ποτέ. Έχεις ταλέντο, μπορεί να είσαι φανταστικός και να έχεις τα πάντα, αλλά αν δεν έχεις το κεφάλι σου στον σωστό τόπο, δεν θα πετύχεις τίποτα. Αρκετός κόσμος μου είπε να σταματήσω αυτό που κάνω, να φανώ έξυπνος και να σκεφτώ τη ζωή. Ποτέ δεν άκουσα. Όμως μια μέρα είπα ότι θα πρέπει να σταματήσω και να αρχίσω να δουλεύω».

Εάν διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο οι παρουσάι των Ian Cathro και Austin MacPhee

«Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν αυτοί, ο Ιάν και ο Austin. Είχα μία ιδιαίτερα ελκυστική συζήτηση μαζί τους. Ο Ιάν ήταν πολύ καλός όταν δουλέψαμε στο παρελθόν. Είναι έξυπνος. Στην Πορτογαλία, ο Ιάν ήταν αυτός που δούλευε στην τακτική και μας προπονούσε πολύ καλά. Ήταν νεαρός ωστόσο έβλεπες πως θα πάει μακριά. Τα πήγα καλά τότε στη St Mirren, γιατί ο Austin ήταν μαζί μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Κάθε μέρα μου τηλεφωνούσε να με ρωτήσει πως είμαι και αν χρειάζομαι κάτι. Για αυτό ότι έκανα τότε, ήταν επειδή ο Austin ήταν πάντα δίπλα μου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ