Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές!

Δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ψεσινής νίκης, πήρε ο Χαρίλαος Παπαϊωάννου στα πλαίσια της παρακάμερας και δεν ήταν λίγοι.

Είναι μία διαφορετική νίκη από τις άλλες που κάθε άποψη ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της εταιρείας,  Δρ. Κυριακού Γιάγκου για να απορρίψει ασυζητητί το ερώτημα αν η Ανόρθωση θεωρείται προκριμένη.

Ο Γκιγιέρμε δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, λέγοντας πως η ομάδα ήταν δυνατή σε όλο το παιχνίδι ενώ για την πρόκριση δήλωσε αισιόδοξος μιας και η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα.

Από την πλευρά του ο Σιβού ανάφερε πως είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα ενώ στην ερώτηση εάν η ομάδα μας μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας φυσικά.

Από την πλευρά του ο Αντρέ Άλβες τόνισε πως είναι χαρούμενος για τη νίκη, αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς μας, ενώ τόνισε πως η ομάδα μας συνεχίζει δυνατά και βλέπει το επόμενο παιχνίδι και ελπίζει σε 15 μέρες να σφραγίσουμε την πρόκριση.

Ο Ράγιος δήλωσε πως αισθάνεται πολύ χαρούμενος για τη νίκή, για τον σύλλογο, για τον κόσμο ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα με το προβάδισμα που έχει, μπροστά στον κόσμο της θα πάρει την πρόκριση, καταλήγοντας πως όλη η ομάδα είναι σε φόρμα, δουλεύει σκληρά και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

Ο Ολιβέιρα δηλώνει πως αισθάνεται φανταστικά για το αποτέλεσμα και για το γκολ που πέτυχε, ενώ κλείνοντας ανάφερε πως απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και πρέπει στον επαναληπτικό να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.

Τέλος, ο Ρόνι Λέβι ήταν λακωνικός λέγοντας πως ήταν απλά  το πρώτο παιχνίδι και δήλωσε την αισιοδοξία του πως θα μπορούμε να προκριθούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ