Έκκληση από Λέβι! Βρήκε ταυτότητα Ισπανού στην Αρένα!

Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Ρόνι Λέβι με το πρώτο διπλό στην Αρένα να έχει τη σφραγίδα του Ισραηλινού τεχνικού. Εκεί που πολλοί ανέμεναν το πώς ο Άλβες θα τα έβγαζε πέρα με τρεις αμυντικούς και πως το αμυντικό μας δίδυμο θα αντιμετώπιζε τους Τρισκόφσκι και Τολεμές, ο Ράγιο μπούκαρε στη μεσαία γραμμή και έκανε ότι προστάζει η αξία και η ποιότητά του.

Η τοποθέτηση του Ισπανού στη μεσαία γραμμή έδωσε ταχύτητα στην ανάπτυξη της Ανόρθωσης και σε συνδυασμό με τα ξεπετάγματα των Καλό και Ολιβέιρα, το έργο απλοποιήθηκε.

Όταν η ΑΕΚ πίεσε αλλάζοντας το σχηματισμό της σε 3-5-2 σε 4-3-3 ο Λέβι δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και ξαλάφρωσε κι άλλο τη γραμμή κρούσης, επιλέγοντας Καμπρέρα αντί Άλβες. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισπανός συνδυάστηκε με τον Ράγιος που μετατοπίστηκε στα άκρα, σημαδεύοντας στο κενό χώρο τον Ολιβέιρα που γάζωσε την αντίπαλη εστία.
Η τελευταία κίνηση ματ ήρθε με την είσοδο του Αγκιλάρ και την μετατόπιση του άρχοντα Σιβού στη μεσαία γραμμή, με οδηγίες να συγκλίνει αριστερά και να καλύπτει τα τρεξίματα του Ράγιος στο χώρο. Φήμες αναφέρουν ότι ο αντίπαλος προπονητής ακόμα παραπονιέται στην τέταρτη βοηθό και ακόμα κάνει αλλαγές σε σχήματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ