«Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα από όλους»

Δηλώσεις στην ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και στους Δημήτρη Χριστοφόρου – Γιώργο Παττίχη παρέθεσε ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας σχετικά με τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας και την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του

Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Είμαστε όλοι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σ’ ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Οι παίκτες μας έδειξαν μαχητικότητα και ανέτρεψαν το σκορ κόντρα στον Εθνικό. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε ακόμα και την νίκη στην «Αρένα».

Για την αγάπη του κόσμου:
«Ο κόσμος δικαιούται να χαμογελά, αφού βλέπει την δουλειά που γίνεται να αποδίδει καρπούς. Όμως, πρέπει να υπάρξει και συνέχεια αύριο. Είναι ο μοναδικός στόχος διάκρισης που μας έμεινε και οφείλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου και να τους χαρίσουμε διακρίσεις.»

Για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ:
«Δυστυχώς, δεν ικανοποιήθηκε μεγάλη μερίδα του κόσμου μας, αφού εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα τα εισιτήρρια. Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα από όλους. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αύριο, το οποίο καλούμαστε να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Ο Βίκτορ και ο Καρλίτος προπονήθηκαν χθες κανονικά και ο Ρόνι Λέβι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.»

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:
«Μπορεί να είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας στο πρωτάθλημα, όμως σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα και θα παρουσιαζόμαστε το ίδιο σοβαροί και στο τέλος θα δούμε που θα είμαστε. Πρέπει να «κλειδώσουμε» πρώτα την εξάδα και μετά να παλέψουμε στα πλέι οφ.»

«Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη, ώστε να αποκτήσουμε και προβάδισμα για τον επαναληπτικό στο γήπεδο μας. Είμαστε σίγουροι πως ο προπονητής μας θα βρει τις λύσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε αύριο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ