«Δέθηκα μαζί με την Ανόρθωση»

Την πεποίθηση ότι θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο και ότι δεν τα παρατά, εκφράζει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com.cy, ο Πελέ.

Παράλληλα ο Πορτογάλος εκφράζει τις ευχαριστίες τους, προς όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Νιώθω πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ακόμη δεν μπορώ να προπονηθώ. Θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες και μετά να αρχίσω σιγά-σιγά να προπονούμαι ατομικά. Ήταν δύσκολη η κατάσταση της υγείας μου, όμως ευτυχώς πέρασε».

Και πρόσθεσε: «Παρακολουθώ την Ανόρθωση και βλέπω ότι γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από τον Ρόνι Λέβι. Η ομάδα πήρε ξανά τα πάνω της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ανεβαίνει. Παρακολουθώ τα παιχνίδια και βλέπω ότι πάει πολύ καλά. Εγώ θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τη νέα σεζόν, αφού φέτος δεν θα αγωνιστώ ξανά».

Κληθείς να σχολιάσει αν σκέφτηκε την… πρόωρη αφυπηρέτηση, είπε: «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω. Απλά πρέπει να είμαι προσεκτικός όπως μου είπε και ο γιατρός. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθω και τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι ξανά. Μακάρι να είναι στην Κύπρο και στην Ανόρθωση, γιατί θέλω να παραμείνω, μου αρέσει η ομάδα και δέθηκα μαζί της».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο περιστατικό και την υποστήριξη που είχε: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά με στήριξε ο προπονητής μου, οι συμπαίχτες μου και όλη η ομάδα γενικά. Επίσης και ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων ήταν όλοι στο πλευρό μου, είτε με επισκέφτηκαν, είτε μου έστειλαν μήνυμα. Και τους ευχαριστώ όλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ