«Η Ανόρθωση παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Κύπρο (βίντεο)»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα», ήταν ο Ανδρέας Μουσκάλλης. Ο κ. Μουσκάλλης κλήθηκε να σχολιάσει την Ανόρθωση, λέγοντας τα καλύτερα, γιατί που συμφώνησε μαζί του και το υπόλοιπο πάνελ, με τον δημοσιογράφο του ΡΙΚ Γιώργο Σωκράτους, να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ανόρθωση παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μουσκάλλη:

Η Ανόρθωση τον τελευταίο καιρό έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπό, θεωρώ πως ήρθε μία ηρεμία στην ομάδα, έστω διοικητική πάντοτε στην Κύπρο επειδή είμαστε μεσογειακός λαός μας επηρεάζει. Ήρθε μία ηρεμία στην ομάδα, που λειτούργησε θετικά. Ο πρόεδρος με την παρουσία του στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις βοήθησε. Η Ανόρθωση παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Βοήθησαν οι Μίτροβιτς με τον Άλβες, σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, παίζει street football με ένα πλουραλισμό στην επιθετική της προσπάθεια, έχει μέσα στο παιχνίδι της φαντασία. Αυτά τα ατομικά στοιχεία, δένουν με το ομαδικό παίξιμο. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Εδώ διέκοψε τον κ. Μουσκάλλη ο Γιώργος Σωκράτους του ΡΙΚ, για να υπερθεματίσει πως αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και πως αν το έπαιζε από την αρχή, ίσως και να διεκδικούσε τον τίτλο.

Για να συνεχίσει ο κ. Μουσκάλλης πως ο Λέβι είναι σοβαρός προπονητής και το πιο σημαντικό είναι πως ήρθε ο κόσμος της ομάδας πίσω στο γήπεδο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα παρακολουθήσουμε μία καλή Ανόρθωση μέχρι το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ