Αυτήν τη φορά δεν στοίχισε

Πάνω που ο Γκιγιέρμε Σάντος έδειχνε να παίρνει για τα καλά τα πάνω του, ήρθε το χθεσινό λάθος που οδήγησε σε αυτογκόλ για να αλλοιώσει την καλή εικόνα που έκτισε ο Βραζιλιάνος. Η επιστροφή της μπάλας προς τον Κόπριβετς στο 28ο λεπτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με την Ανόρθωση να δέχεται ένα φθηνό γκολ από το πουθενά και να αναγκαστεί στην επανάληψη να τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Σάντος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ ενθουσιασμό και ταχύτητα στο παιχνίδι του, ωστόσο το ζήτημα είναι να χαλιναγωγήσει αυτήν του την ενέργεια. Με τη γενικότερή του συμπεριφορά στο παιχνίδι προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω έχοντας δύο σουτ εκτός στόχου και πλέον αναμένεται ο τρόπος διαχείρισης αυτού του λάθους από τον προπονητή.
Παρόμοια έλλειψη καθαρού μυαλού παρατηρήθηκε και στον αγώνα με την ΑΕΖ με ένα κακό γύρισμα στον Αγκιλάρ να φέρνει γκολ για τον αντίπαλο. Ο Ρόνι Λέβι έχει στηρίξει τον Σάντος στα κάτω του και αναμένεται να πράξει το ίδιο και τώρα, με τον Δημήτρη Γιαννούλη όμως να περιμένει για να αρπάξει τη δική του ευκαιρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ