«Το ψάρι βρωμάει από την κεφάλι. Τώρα δεν την νιώθουν την ομάδα»

Για την Ανόρθωση ρωτήθηκε στην εκμπομπή «Όλα Μάλε», ο Γιαννάκης Οκκάς, με τον παλαίμαχο επιθετικό να δηλώνει πως από το 2008 και μετά, υπήρχε ένα φάντασμα πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που το αισθανόντουσαν οι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα τόνισε πως τώρα οι ποδοσφαιριστές δεν νοιώθουν την ομάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα μας θα βρει το δρόμο της.

Η επιστροφή στην Ανόρθωση…
«Κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι εκείνη η χρονιά 2012-2013 με τον Λέβι. Ξεφύγαμε 7-8 βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ και μετά από ένα κακό αποτέλεσμα μας πήρε ο κατήφορος και κινδυνεύαμε να χάσουμε την Ευρώπη. Από το 2008 και έπειτα ήταν ένα φάντασμα πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», διχάστηκε ο κόσμος και με το παραμικρό που γινόταν υπήρχε ρήξη. Το νιώθαμε πολύ εμείς οι ποδοσφαιριστές. Το μυστικό βρίσκεται στην διοίκηση μιας ομάδας. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αυτό ισχύει».

**«Γνωρίζω τον κόσμο της Ανόρθωσης, γνωρίζω το «Αντώνης Παπαδόπουλος», γνωρίζω την δυναμική αυτής της ομάδας. Μετά τη Νέα Σαλαμίνα είμαι με την Ανόρθωση. Αυτές είναι οι δυο ομάδες μου. Η Ανόρθωση έχει όλα τα εφόδια να πρωταγωνιστήσει. Έχει το γήπεδο που μπορεί να γίνει ξανά φρούριο, έχει τον κόσμο. Ο κόσμος είναι εκεί, το γήπεδο είναι εκεί και πιστεύω ότι η Ανόρθωση με μια καλή διοίκηση που γνωρίζει το αντικείμενο γιατί αυτό πλήρωσε ο κ. Πουλλαίδης μπορεί να πάει μπροστά».

Θα επιστρέψεις και σαν προπονητής;
«Γιατί όχι. Ο Σοφρώνης Αυγουστή είναι παράδειγμα και μπράβο του και μπράβο και στον πρόεδρο Νίκο Κίρζη. Εμείς μπορούσαμε και είχαμε λόγο στα αποδυτήρια, κάναμε τους ξένους να νιώθουν την Ανόρθωση. Τώρα δεν την νιώθουν την ομάδα».

Το μήνυμα σου για την Ανόρθωση…
«Η φετινή χρονιά είναι χαμένη. Η Ανόρθωση έχει μεγάλη ιστορία. Θέλει έναν χειρισμό σωστό. Εγώ είμαι εκεί σε κάθε παιχνίδι και βλέπω τι γίνεται».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ