Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει αλλού!

Δημοσίευμα από την ιστοσελίδα sdna.gr, περιπλέκει την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Συγκεριμένα, γίνεται λόγος πως ο ΠΑΟΚ έχει την επιθυμία ο ποδοσφαιριστής παρά να δοθεί δανεικός στην Ανόρθωση, να πάει σε μία άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενες ομάδες για τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα γνωρίζει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του με την Ανόρθωση να παραμένει το φαβορί για την απόκτησή του.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, ο νεαρός ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αμεσα η Ανόρθωση κινήθηκε για την απόκτησή του, ωστόσο το θέμα έχει προσωρινά “παγώσει”, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ επιθυμούν ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και τα πάντα γύρω από την υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ