«Νοιώσαμε κάτι εκπληκτικό…»

Δύσκολο χαρακτήρισε το αποψινό παιχνίδι, ο αρχηγός της ομάδας μας Φάνος Χαρή, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα μας θα κυνηγήσει να θέσει τις βάσεις πρόκρισης για τον τελικό, απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα προς τον κόσμο, να έρθει στο Κίτιον και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών μας.
 
Φάνο, επιστροφή στο κύπελλο αντίπαλος η ΑΕΛ, ένα σχόλιο για το παιχνίδι;
 
Είναι ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και θα τα δώσουμε όλα ώστε να βάλουμε τις βάσεις από το πρώτο μεταξύ μας αγώνα για την πρόκριση στον τελικο.
 
Η απουσία του Ρααφίνηα θεωρείς θα επηρεάσει την ομάδα μας;
 
Σίγουρα, ο Ραφίνηα είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει. Δείξαμε όμως τη φετινή χρονιά, ότι στηριζόμαστε στην ομαδική προσπάθεια που γίνεται από όλους για αυτό είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο και θα αναπληρώσουν την κάθε απουσία.
 
Στο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, στα δύσκολα έσπρωξε την ομάδα. Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
 
Πράγματι, ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Τον νοιώσαμε δίπλα μας, να μας δίνει δύναμη εκεί που το χρειαζόμασταν και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Στο τέλος πανηγυρίσαμε όλοι μαζί τη νίκη, νοιώσαμε κάτι εκπληκτικό και ελπίζω ο κόσμος να βρεθεί απόψε στο Κίτιον και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που θα μας οδηγήσει σε ακόμα μία μεγάλη νίκη.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ