Ο Λέβι τσεκάρει Χαρίση

0
2

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πελέ, πολύ πιθανώς να διαφοροποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μιας και η απόκτηση μέσου θα είναι επιτακτική ανάγκη.

Μία περίπτωση που εξετάζει ο Ρόνι Λέβι, είναι αυτή του 21χρόνου μέσου του ΠΑΟΚ, του Χάρη Χαρίση, δίχως όμως να πάρει ακόμα τελική αποφάση αν ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει στα πλάνα του.

Αναλυτικά το προφίλ του Χαρίση, όπως περιγράφεται από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ

«Είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει προλάβει να καταγράψει τρεις επαγγελματικές σεζόν στην μικρή, αλλά ραγδαία εξελισσόμενη ως τώρα καριέρα του. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χάρης Χαρίσης , πέρασε από όλα τα μικρά τμήματα του ΠΑΣ πριν βρεθεί πολύ νωρίς στην πρώτη ομάδα.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Πρώτος του αντίπαλος; Ο ΠΑΟΚ, στις 02.06.2013 για τα Play Offs της Super League. Ο Χαρίσης έχει αγωνιστεί ως δεξιός χαφ κι ως επιτελικός μέσος, ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό χαφ προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο για να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και δικαιώθηκε.

Την σεζόν 2014-15 ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν τον ΠΑΟΚ να σπεύσει και να τον αποκτήσει.

Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Χαρίσης παρουσίασε δείγματα του ταλέντου του που του επέτρεψαν να κερδίσει το βραβείο Players’ Young Player of the Year.»

Previous articleΥπάρχει λύση και την ενθαρρύνουμε (Ανακοίνωση Συλλόγου)
Next articleΠανευτυχής ο Γκάμπριελ