Ρίχνει Κολούνγκα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Συνέχεια στην καλή παρουσία παρά την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή θέλει να δώσει ο Ρόνι Λέβι έχοντας μπροστά του ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ισραηλινός τεχνικός αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα σημαντικά αφού λίγο πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια 4 σημαντικών ποδοσφαιριστών για αυτόν. Αϊράμ Καμπρέρα Ρούμπεν Ράγιος, Φύτος Κυριάκου και επιπλέον, στα προβλήματα προστέθηκε αυτό με την υγεία του Πελέ… αναγκάζουν τον Λέβι να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να παρουσιάσει αξιόμαχη την Ανόρθωση με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σε ντέρμπι.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν και πάλι οι Αγιλάρ και Ερέρο με τον Γκιγέρμε Σάντος να «μένει» στο αριστερό άκρο και τον Γκάμπριελ να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας σε σχέση με τον αγώνα του Τσιρείου όπου οι ανάγκες τον ήθελαν να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης.

[vfv id=”98″]

Στον χώρο του κέντρου, το μεγάλο ερώτημα ακούει στον Ρούμπεν Ράγιος ο οποίος θεωρούμε πως λόγω και της μακράς του απουσίας ένεκα τραυματισμού δεν παίζει σε τέτοιο δυνατό αγώνα. Η τριάδα στον χώρο, θα παραμείνει η ίδια όπως και με την ΑΕΛ, με τους Βίκτορ, Σίβου και Οικονομίδη να την συνθέτουν.

Στην επίθεση τώρα, η επιστροφή Ίσμα φέρνει και την αισιοδοξία όμως λόγω της απουσίας του Καμπρέρα έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον ομοεθνή του Αντριάν Κολούνγκα.

Υπάρχει φυσικά και η πιθανότητα – σενάριο που θέλει τον Ίσμα στην κορυφή… Σε αυτή την περίπτωση διαφοροποιείται όλη η δεξιά πλευρά αφού ο Γκάμπριελ θα αγωνιστεί ξανά στην επίθεση και την θέση του στην άμυνα θα πάρει ο καλδερόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ