«Δεν ήταν αυτό που θέλαμε»

0
0

Η ισοπαλία δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αναφέρει στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», ο Γκάμπριελ Μούρα.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρει πως μπορεί η ισοπαλία να ήταν καλό αποτέλεσμα, ωσόσο όχι αυτό που θέλαμε, τη νίκη. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, μιας και τώρα που τέθηκε τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκάμπριελ

Γκάμπριελ, πώς έζησες το ντέρμπι με την Ομόνοια, μετά και το 2–2; «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Το 2–2 είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τη νίκη».

Δυο λόγια για το κλίμα, πριν και μετά τις διοικητικές εξελίξεις. «Περιμένουμε κάτι πολύ καλύτερο πλέον και θα προσπαθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση».

Σας είδαμε στην προθέρμανση του αγώνα με την Ομόνοια να φοράτε τη φανέλα του Πελέ. Τι μήνυμα θέλατε να στείλετε; «Θέλαμε με αυτό τον τρόπο να του στείλουμε ένα μήνυμα για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση στη ζωή του».

Στα τελευταία δύο παιχνίδια αγωνίστηκες στο δεξί άκρο της επίθεσης. Θα ήθελες να μείνεις εκεί;«Όπου με βάλει ο προπονητής μου θα παίξω. Είμαι στη διάθεση της ομάδας και του προπονητή όπως πάντα».

Νιώθετε να περνάτε δύσκολα ως ομάδα; «Ναι. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα στην Κύπρο και γι’ αυτό δεν νιώθουμε καλά, επειδή θέλουμε να είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά δυστυχώς προχωράμε σιγά-σιγά».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης; «Είναι καταπληκτικοί και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν, όπως υποστηρίζουν, την ομάδα».

Previous articleΜέσα ο Γιαννούλης, στην αναμονή για Μίτροβιτς
Next articleΠερίπλοκη υπόθεση ο Λαΐφης