Οι απαντήσεις του Κετσπάγια για τον Παντελή, την κατάσταση στην ομάδα και το μέλλον (βίντεο)

Στην εκπομπή  «Θυρα Σίγμα», ήταν καλεσμένος το βράδυ της Κυριακής ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης, να τοποθετείται τόσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει, όσο για τον Ανδρέα Παντελή, την κατάσταση στην ομάδα αλλά και το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Δεν είναι σωστό να μιλάμε όταν η ομάδα έχει το προπονητή, παίζεται το πρωτάθλημα και να κάνουμε κάποιες κουβέντες που δεν βοηθάει κανένα. Ούτε εμένα να με βάλετε σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε και την ομάδα που υπάρχει προπονητής. Πήγε Αντρέας Παντελή, καλή επιτυχία, ήταν το σχόλιο του Κετσπάγια κατά πόσο θα επιστρέψει.

Για τον Παντελή

Αυτοί που ασχολήθηκαν αυτά τα χρόνια με την Ανόρθωση, ήταν αυτά που είχε κάνει όταν ήταν στην Ανόρθωση. Από εκεί και πέρα άλλο ήταν τότε, άλλο είναι τώρα. Άλλο ήταν τότε, ήταν αρχή της περιόδου, τότε δεν ήταν στη μέση του πρωταθλήματος.

Για την κατάσταση στην ομάδα

Γενικώς δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση όπως είναι στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο το έργο. Δεν είναι θέμα ότι δεν περιμένει τίποτα ο κόσμος, ο κόσμος περιμένει, να φανεί. Πριν λίγα χρόνια, όταν πανηγύριζαν, πανηγύριζαν όταν έπαιρναν τίτλους. Τώρα πανηγυρίζουν όταν παίρνουν ισοπαλία στην έδρα. Αυτό σου δείχνει τι κατάσταση είναι στην ομάδα. Δεν είναι δυνατό, επειδή έχανες και ισοφάρισες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάς τις φανέλες και να πανηγυρίζεις. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση. Άλλαξαν κάποια πράματα τώρα, ο κόσμος ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει. Πάεις εκεί λες ότι δεν έχουν απαιτήσεις, ο κόσμος δεν βλέπει ποιοι ξεκινήσαν αλλά ποιοι θα τελειώσουν το πρωτάθλημα και τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό, για αυτό είναι σημαντικό η ομάδα να μπει στην εξάδα, που ακόμη έχει παιχνίδια και μπορεί να το πετύχει αυτό. Βλέποντας την κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολο, σίγουρα τα τελευταία δύο παιχνίδια, ήταν και τα δύο ντέρμπι, πήρες βαθμούς, αλλά για να μπεις στην εξάδα θέλεις νίκες. Έδειξε η ομάδα ότι μπορεί. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ήταν ότι η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, είχε την κατοχή. Τις ευκαιρίες τις έφτιαξε η Ομόνοια, στο 0-2 είχε δύο στατικές φάσεις πέτυχε δύο γκολ, πήρε 1 βαθμό.

Είναι λυπηρό για μία ομάδα που έχει πετύχει φοβερά πράματα, να είναι σε αυτή την κατάσταση και να είμαστε εδώ να μιλάμε αν θα μπει στην εξάδα. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθεί προσπαθεί και δεν κατάφερε. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράματα, φέτος αυτό είναι απίθανο να συμβεί και να πούμε ότι μπήκαμε εξάδα και να πανηγυρίζουμε. Ήταν και πρόπερσι η χρονιά που η ομάδα τελείωσε 5Η και πανηγυρίζανε, αυτό δεν είναι μίας μεγάλης ομάδας. Αυτή η ομάδα αυτός ο κόσμος θέλει να πρωταγωνιστεί και ελπίζω κάποια πράματα να αλλάξουν και να δει ο κόσμος αυτά που έχει μάθει να βλέπει από Ανόρθωση.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την Ομόνοια

Έγιναν κάποιες αλλαγές και ο κόσμος βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό είναι καλό. Δεν μου άρεσε, μία ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, να πανηγυρίζει επειδή έπιασε ισοπαλία στην έδρα της αυτό δεν μου αρέσει και δεν αρμόζει σε μία ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Εντάξει υπάρχουν πολλοί ξένοι, μπορεί αυτοί να μην γνωρίζουν καλά την ιστορία της ομάδας και γενικώς δεν μου αρέσει οποιαδήποτε ομάδα και να είναι να παίζει για ισοπαλία στην έδρα της ή να κερδίζει και να πανηγυρίζει. Όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα, πανηγυρίζεις μόνο στους τίτλους. Για αυτό είναι που ο κόσμος θέλει και αγωνία να αλλάξει κάτι, ούτως ώστε αυτή η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν χρόνια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ