Αφήνει τον Ρίος αριστερά και ρίχνει Οικονομίδη στο κέντρο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με μοναδικό απόντα τον Καρλίτο Ταβάρες καταστρώνει τα πλάνα του ο Ισραηλινός τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι με απώτερο στόχο την κατάκτηση της νίκης που για την ομάδα μας είναι μονόδρομος. Παράλληλα θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκιγιέρμε Σάντος που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών και επιστρέφει.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Παρά το κακό του παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Γκάμπριελ Μούρα μάλον διατηρεί τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό διατηρείται Ρίος Ρέινα που είχε σχετικά καλή παρουσία με τον ΑΠΟΕΛ. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε κατα πάσα πιθανότητα το δίδυμο Καλδερόν και Ερέρο, εκτός και αν ο Ισραηλινός θέλει να δώσει συνέχεια στην αυστηρότητα που προσπαθεί να επιβάλει αφήνοντας τον Γκάμπριελ εκτός αρχικού σχήματος. Σε αυτή τη περίπτωση, ο Καλδερόν πάει στο δεξί άκρο και παρτενέρ του Ερέρο μπαίνει για πρώτη φορά από την έλευση Λέβι ο Αγκιλάρ.

[vfv id=”92″]

Στον χώρο του κέντρου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Ζοάο Βίκτορ και Αμπντουλλαχί Σιβού. Από εκεί και πέρα παίζουν δυνατά δυο σενάρια με το πρώτο να θέλει τον Οικονομίδη να γίνεται ο τρίτος στο κέντρο και τον Ράγιος να παίρνει θέση στο δεξί άκρο ενώ το δεύτερο θέλει τον Ράγιος να διατηρείται στον άξονα και η θέση στο άκρο να δοθεί σε ένα εκ των Κολούνγκα ή Φύτο Κυριάκου. Το πρώτο σενάριο είναι και το πιο επικρατέστερο για τις ανάγκες του σημερινού αγώνα.

Στην επίθεση τώρα… από την στιγμή που ο Ράγιος θα πάρει θέση στα αριστερά, το δεξί άκρο «κλειδώνει» στον Ίσμα και η κορυφή της επίθεσης στον Αϊράμ Καμπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ