Δεν άντεξε για πολύ στον πάγκο της Εθνικής Βολιβίας ο Γκιγιέρμε Όγιος.

Λίγο οι γκάφες με την πολιτογράφηση ποδοσφαιριστών, μεταξύ και αυτών και ο Λίθιο, που έφεραν την αφαίρεση βαθμών και περισσότερο η δελεαστική πρόταση που είχε στα χέρια του από την Universidad της Χιλής, στέλνουν τον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης στη Χιλή με το αζημίωτο φυσικά.

Ο Γκιγιέρμε Όγιος ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, θα αμείβεται με ένα ποσό της τάξης των 600 χιλιάδων δολαρίων, τη στιγμή που στην Βολιβία έπαιρνε λίγο περισσότερο από τα μισά.

Θυμίζουμε πως την Ανόρθωση, ήρθε το καλοκαίρι του 2010 για να αποχωρήσει τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, μετά από ένα σερί 5 ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ