Ζει το όνειρο του ο Σιβού! Εξηγεί γιατί παίζει στην άμυνα

Σε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας προχώρησε ο Αμπτουλάχι Σιβού, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, να αναφέρει πως ζει το όνειρο του μιας και κατάφερε να αγωνιστεί εκτός Νιγηρίας. Λέγοντας χαρακτηριστικά, πως όταν μικρός έβλεπε τους Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στο εξωτερικό και ήθελε να τους μοιάσει.

Παράλληλα ο Νιγηριανός αισθάνεται χαρούμενος που είναι μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, ωστόσο δήλωσε και απογοητευμένος που δεν πήραν το χρυσό, τονίζοντας όμως πως το χάλκινο μετάλλιο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την καριέρα του.

Επίσης, ο Σιβού ρωτήθηκε πως στις ομάδες που ήταν στη Νιγηρία κανείς προπονητής δεν τον έβαλε να αγωνιστεί ως αμυντικός, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει στην Εθνική, μιας και αγωνίζεται στην άμυνα αντί στη μεσαία γραμμή, με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή να απαντά πως κάθε ποδοσφαιριστής εκτός του τερματοφύλακα πρέπει να μπορεί να αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις, τονίζοντας πως για αυτό οι προπονητές τον μετέτρεψαν σε κεντρικό αμυντικό και αισθάνεται πως τα πηγαίνει μία χαρά στις θέσεις της άμυνας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό όπου και αν παίζει.

Κλείνοτας ο Σιβού ανάφερε πως είναι μεγάλη τιμή να παίζει δίπλα από ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως ο Μικέλ, τον οποίο πλέον αισθάνεται ως φίλο και αδελφό του, ενώ προέβλεψε και νίκη της Εθνικής Νιγηρίας με 3-0 επί της Αλγερίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ