Την τελευταία λέξη την είπε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ! (φωτορεπορταζ)

0
2

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του φούτσαλ, με δραματική πλοκή και συγκλονιστικό φινάλε, η ομάδα μας έφυγε με την πρόκριση από τη Λευκωσία, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ μετά από τη διαδικασία των πέναλτι με 12-11.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, με τον Κουλουμπρή στο 3’, με δυνατό σουτ να πετυχαίνει το 0-1. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ όμως, είχε τις λύσεις και κατάφερε με τρία σερί τέρματα να πάρει το προβάδισμα με 3-1 και σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 11 λεπτών, ο Ραφίνια εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παρασκευά και από κοντά μείωσε προσωρινά σε 3-2, για να έρθει η άμεση απάντηση των γηπεδούχων και να πάρουν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Κουλουμπρής με σουτ από κοντά σημείωσε το 4-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα τους και να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, οποιαδήποτε ατομικά λάθη. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με 6-3, ενώ από πλευράς της ομάδας μας, αποχώρησαν τραυματίες οι Κόκκινος και Κουππαρής. Στο 31’ ο Χριστοφή, μετά από δικό του κλέψιμο και σουτ με το αριστερό, μείωσε σε 6-4, βάζοντας ξανά την Ανόρθωση μέσα στο παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής με ένα μοναδικό σόλο και μία άψογη εκτέλεση, μείωσε σε 6-5 αναπτερώνοντας για τα καλά τις ελπίδες της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων, για να μειώσει η ομάδα στο 35’ με δυνατό σουτ του Βάγκνερ. Η τελευταία λέξη στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, άνηκε στον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή, που 76 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 7-7, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, κάθε άλλο παρά ιδανικό ήταν για την ομάδα μας, η Ανόρθωση βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με 9-7 αλλά και με τον Ραφίνια να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εκπνεύσει το πρώτο πεντάλεπτο της παράτασης, ο Κουλουμπρής με σουτ από τα πλάγια σημείωσε το 9-8 δίνοντας ξανά νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Μπορεί η διαφορά να ήταν στο ένα τέρμα, ωστόσο οι οιωνοί στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν οι καλύτεροι. Ο τερματοφύλακας Οδυσσέως αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, όπως επίσης και ο Ντάγκλας, οι Κουππαρής και Κόκκινος ήταν ήδη παροπλισμένοι, ο Ραφίνια ήταν αποβλημένος.

Ωστόσο, η ομάδα μας με περίσσεια συγκέντρωση και πάθος, κατάφερε δύο λεπτά πριν το τέλος, να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή, να πετυχαίνει το έκτο προσωπικό του τέρμα.

Δεκαέξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η Ανόρθωση κέρδισε δεκάμετρο πέναλτι όταν ο φουτσαλιστής του ΑΠΟΕΛ, έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας μας την μπάλα με το χέρι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, ο οποίος αστόχησε και ως εκ τούτο το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Οδυσσέως απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Λέο, ενώ από την ομάδα μας ευστόχησαν και οι τρεις (Κουλουμπρής, Ντάγκλας, Βάγκνερ) που ανέλαβαν την εκτέλεση, δίνοντας έτσι στην ομάδα μας, μια μεγάλη, δίκαιη και παλικαρίσια πρόκριση, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του.

Την πρόκριση αυτή, την αφιερώνουμε στο μεγάλο κόσμο της ομάδας μας και τον καλούμε να έρθει κοντά να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στο φούτσαλ, ούτως ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Ο κόσμος της Ανόρθωσης, είναι η δύναμη της και τον θέλουμε δίπλα μας.

Θυμίζουμε πως επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, είναι το εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Previous articleΤα στιγμιότυπα της επικής πρόκρισης (βίντεο)
Next article«Ζούμε δύσκολες στιγμές»