Τι έγινε στον όμιλο μας; (βίντεο)

Mέτρια εμφάνιση για την εθνική Κύπρου η οποία όμως κέρδισε την Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ με 3-1. Στον σκορ προηγήθηκε η Κύπρος με γκολ του Λαΐφη για να ισοφαρίσουν οι αντίπαλοι με γκολ του Κασκιάρο στο 51′. Πιέρος Σωτηρίου και Βαλεντίνος Σιέλης σκόραραν στην συνέχεια και ξεκόλλησαν την Εθνική μας από το μηδέν στους βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=D7UiUSLeSFM

Με μια απίστευτη εμφάνιση η Εθνική Βελγίου, διέσυρε την αντίστοιχη της Εσθονίας συντρίβοντας την με 8-1. Χατ-τρικ σημείωσε ο Μέρτεντς, δύο γκολ πέτυχε ο Λουκάκου και από ένα γκολ οι Μουνιέρ, Αζάρ και Καράσκο. Μετά και από αυτή τη νίκη, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στην κορυφή του ομίλου μετρώντας το απόλυτο σε 4 αναμετρήσεις ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σκόραραν μόλις 5 γκολ λιγότερα από όλες οι άλλες ομάδες μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=zM8zKyDTEX0

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που αμαυρώθηκε με διαπληκτισμούς και τραυματισμούς οπαδών της Βοσνίας πριν από το ματς, η Εθνική Ελλάδος έσωσε τον βαθμό στο 95΄της αναμέτρησης με γκολ του Τζαβέλλα… διατηρώντας συνάμα ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Η ομάδα της Βοσνίας είχε προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Πιάνιτς στο 32, αφού πρώτα η μπάλα κτύπησε στην πλάτη του Καρνέζη στον οποίο χρεώθηκε το γκολ…  . Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, μετά από αποβολές των Παπαδόπουλου και Τζέκο στο 80′.

https://youtu.be/SIxr3YMaYcM

Τα αποτελέσματα:
Κύπρος – Γιβραλτάρ 3-1
Βέλγιο – Εσθονία 8-1
Ελλάδα – Βοσνία 1-1

Η βαθμολογία:
1. Βέλγιο 12 (21-1)
2. Ελλάδα 10 (9-2)
3. Βοσνία 7 (8-5)
4. Εσθονία 3 (4-7)
5. Κύπρος 3 (3-8)
6. Γιβραλτάρ 0 (2-17)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ