Σήμερα η άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ για τα στημένα – Οι τελευταίες πληροφορίες

Όπως είχε προαναγγελθεί από την αρμόδια αρχή, ήτοι τη ΚΟΠ, η 14η Νοεμβρίου θεωρείται σημαντική ημερομηνία όπου θα ανακοινωθούν τα αυστηρά μέτρα πάταξης του φαινομένου των χειραγωγημένων αγώνων και της αποκατάσταση της αξιοπιστίας του κυπριακού ποδοσφαίρου τόσο στην ενδοχώρα όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα πάντοτε με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal η οποία κυκλοφορεί με τίτλο «Θα πέσουν κεφάλια»… οι ποινές θα είναι οι ακόλουθες:
1) Στον πρώτο φάκελο αποκοπή της χορηγίας
2) Στον δεύτερο φάκελο αφαίρεση βαθμών
3) στον τρίτο φάκελο, υποβιβασμός στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Για να συμπληρώσει πως:
«Ενδέχεται μάλιστα, μαζί με τους φακέλους η ΟΥΕΦΑ, να στέλνει «Πακέτο» και τις ποινές που θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Το θέμα των φακέλων ( όχι μόνο της Καρμιώτισσα σας) είναι πολύ σοβαρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΟΠ θα δράσει σύμφωνα με τις προσταγές της UEFA. Ενδέχεται, μάλιστα, μαζί με τους φακέλους η UEFA να στέλνει πακέτο και τις ποινές που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ. Στη σημερινή άτυπη συνέλευση των προέδρων των σωματείων, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα τους μεταφέρει ότι η UEFA δεν εγκρίνει τις ποινές – χάδι που ίσχυαν στο παρελθόν, γι’ αυτό και απαιτεί ποινές που θα πονάνε πραγματικά. Έχει γίνει μια προκαταρκτική μελέτη με προτάσεις που αν εφαρμοστούν, θα ταρακουνήσουν πολλούς. Ιδιαίτερα τα σωματεία που θα έχουν την ευθύνη για τον ύποπτο χειραγωγημένο αγώνα. Έχουμε και λέμε:

* Στον πρώτο φάκελο αποκοπή της χορηγίας της Κ.Ο.Π.

* Στον δεύτερο φάκελο αφαίρεση βαθμών.

* Στον τρίτο φάκελο, υποβιβασμός την αμέσως μικρότερη κατηγορία!

Για να μη χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους, οι όποιες αποφάσεις παρθούν θα έχουν ισχύ από τώρα και στο εξής, αφού δεν προβλέπεται να ισχύσουν αναδρομικά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ