Προσοχή στις αντεπιθέσεις

Δέκατη στροφή του κυπριακού πρωταθλήματος και συνέχεια στο πρόγραμμα για την Μεγάλη Κυρία με την Δόξα Κατωκοπιας. Μια ομάδα που αποτελεί μια από τις 3 απογοητεύσεις της μέχρι στιγμής αγωνιστικής δράσης του φετινού μαραθωνίου.
Η ομάδα της Κατωκοπιας κατά καιρούς έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις αποδόσεις της άλλοτε μας δυσκολεύει και άλλοτε τα παιχνίδια μας είναι εύκολα όπου οι πράσινοι παραδίδονται στις ορέξεις των παιχτών της Ανόρθωσης. Αρκετές ήταν οι φορές όμως που βρεθήκαμε και προ εκπλήξεως με τους εν λόγο.

Η Δόξα έχει προπονητή τον Χατζηλουκα. Στις πρώτες 9 αγωνιστικές μετρά μόλις μια νίκη ενώ έχει και 2 ισοπαλίες. Οι 6 ήττες την αφήνουν αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία κάτι που θέλει άμεσα να ανατρέψει και γι’ αυτό ο σημερινός αγώνας προβάλλεται ως πολύ σημαντικός για τους αντίπαλους μας.

Την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής οι πράσινοι έχασαν με 0-1 στο Μακάριο στάδιο, στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Απόλλωνα Λεμεσού πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση.

Τα αποτελέσματα τους τις πρώτες αγωνιστικές ήταν:
1) Αεκ –Δόξα 2-0
2) Δόξα –Αελ 1-3
3) Ομόνοια Λευκωσίας – Δόξα 1-1
4) Δόξα –Ερμής 1-2
5) Αναγέννηση – Δόξα
6) Αποελ – Δοξα 2-0
7) Δόξα – Εθνικός 0-0
8) Καρμιωτισσα – Δόξα 1-0
9) Δόξα – Απολλωνας 0-1

Δυνατό σημείο για τον αντίπαλο μας είναι οι πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις που μπορεί να βγάλει από τα πλάγια με τους πολύ γρήγορους ακραίους επιθετικούς που έχει σε συναρτήσει με τις αστάθειες στην δική μας άμυνα και την μέχρι στιγμής κακή αμυντική μας λειτουργιά.

Θα απουσιάσουν λόγο τιμωρίας οι Ρεδονδο και Περάλτα ενώ επιστρέφει μάλλον ο μέχρι πρότινος τραυματίας Σεραν Πολο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ