Που είναι και τι κάνουν; (μέρος Α’)

Εν μέσω διακοπής των πρωταθλημάτων ελέω εθνικών ομάδων επιχειρούμε να παραθέσουμε, που βρίσκονται και τι κάνουν οι περσινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός φυσικά αυτούς που παρέμειναν στο ρόστερ της «Κυρίας». Αρχή με αυτούς που αγωνίζονταν ως επί το πλείστο στην άμυνα.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Άλντο Τέκια: Ο Αλβανός νεαρός πορτιέρο αποχώρησε από την ομάδα για την δύναμη της χώρας Σκερντεμπέου. Η ομάδα του σήμερα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την 1η Κουκέσι με τον 21χρονο πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να μην έχει συμμετοχές.

Ανδρέας Κίττος: Ήρθε στην Ανόρθωση κατά την χειμερινή περίοδο, φόρεσε γάντια βασικού σε δυο αναμετρήσεις αλλά αποχώρησε για την ΑΕΛ. Στην ομάδα της Λεμεσού, ο Κίττος δεν πήρε ακόμη τις συμμετοχές που επιθυμούσε μιας και δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
Μάρκους Χόλκερσον: Βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Σουηδός όπου μαζί με τον Πέτερσεν συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Άαλμποργκ Δανίας σε μια κάκιστη χρονιά για αυτούς αφού βρίσκονται στην 8η θέση έχοντας 19 βαθμούς έναντι 38 της πρώτης Κοπεγχάγης. Κατέγραψε 14 συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ τα οποία χάρισαν βαθμούς στην ομάδα του.

Ράζακ Νούχου: Στην ανεργία έμεινε ο 25χρονος αριστερός ακραίος μετά την αποδέσμευσή του από την Ανόρθωση, ετοιμάζοντας τις επόμενες του κινήσεις για ποδοσφαιρική στέγη. Αν παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο χωρίς ομάδα αυτό θα είναι κακό για την καριέρα του και τους στόχους του.

Μανώλης Τζανακάκης: Στον Άρη Θεσσαλονίκης και στην δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται ο Κρητικός ακραίος αμυντικός. Δανεικός εκ νέου από τον  ΟΣΦΠ ο «Μάνος» κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άρη με 0-3

Λίο Σβεσχλέν: Πολύ καλή πορεία ακολουθεί ο Γάλλος στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, με τα χρώματα της Göztepe. Όντας βασικός, μετρά 10 συμμετοχές και 1 γκολ – κόντρα στην Μανίσασπορ – και η ομάδα του βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκ των φαβορί να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

Δημήτρης Οικονόμου: Στην ΕΝΠ επέστρεψε ο νεαρός αμυντικός όμως στάθηκε άτυχος μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση… αρχές Σεπτεμβρίου, η οποία τον κρατάει ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κωνσταντίνος Λαΐφης: Το καλύτερο για το τέλος λέει και η λαϊκή ρήση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης κάνει κυριολεκτικά «παπάδες» στο Βέλγιο με τα χρώματα της Σταντάρ. Γράψαμε πολλά, θα γραφτούν κι άλλα μιας και ο παικταράς πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο την πατρίδα του αλλά και την Ανόρθωση η οποία του έδωσε το δικαίωμα στο όνειρο. Στην Λιέγη ο Κωνσταντίνος μετρά 11 συμμετοχές δεχόμενος μια κίτρινη κάρτα. Βασικός στο πρωτάθλημα αλλά και στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ που η ομάδα του είναι κοντά για τους 32 της Ευρώπης, ο Λαΐφης βάζει δύσκολα σε ΟΣΦΠ και Σταντάρ. Ο μεν πρώτος είναι δελεασμένος από την παρουσία του, οι δε Βέλγοι κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν. Το καλοκαίρι, σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο σήριαλ με τον πρώην ποδοσφαιριστή της «Κυρίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ