Πηλακούτας:«Νίκη που δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για βελτιώση»

Στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για τη νίκη σε βάρος της Δόξας…  

«Ήταν μια νίκη που μας δίνει ανάσες και δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της διακοπής και να βελτιώσει την ομάδα εκεί που χρειάζεται. Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλά οργανωμένο αντίπαλο όπου προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως η συγκέντρωση στο πλάνο βοήθησαν ούτως ώστε να μην  δεχτούμε γκολ. Στη πετύχαμε ακόμα δύο γκολ και πήραμε τους βαθμούς της νίκης».

Για τον Γκονσάλβες που σκόραρε σε τρίτο σερί παιχνίδι…  

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο περιμένουμε αρκετά. Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τον καλό του εαυτό. Περιμένουμε από τον ίδιο αλλά και από όλους τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν ρυθμούς και να είναι ακόμη καλύτεροι. Θέλουμε να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια».

Για τις δύο σερί νίκες και τη συνέχεια… 

«Υπάρχουν μέρες για να δουλέψει ο προπονητής. Κρατάμε κάποια μικρά από τον αγώνα όπως είναι η πρώτη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ και το πρώτο γκολ του Σιβού. Όλα αυτά βγάζουν μια καλύτερη εικόνα και βοηθούν στη ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Όπως είπε ο προπονητής, χρειαζόμαστε ακόμη αρκετή δουλειά για να βελτιωθούμε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ