Περιμένουμε περισσότερα…(η κριτική των ποδοσφαιριστών)

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα μας, ωστόσο το απόφθεγμα που βγαίνει, είναι πως παρά το γεγονός πως η ομάδα ανεβαίνει, πρέπει και υπάρχουν περισσότερα περιθώρια βελτίωσης, προκειμένου η Ανόρθωση να είναι πιο απαιτητική και καλύτερη στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών

koprivecΓιαν Κόπριβετς: Ο Σλοβένος τερματοφύλακας όταν και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Είχε και την τύχη με το μέρος στο 54’ μιας και το σουτ του Γκόμες χτύπησε στο πάνω μέρος του κεφαλιού του και έτσι δεν μπήκε στα δίχτυα.

gabriel

Γκάμπριελ: Μέτρια εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, δεν έκανε το μεγάλο λάθος στα μετόπισθεν, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο δεύτερο μισό.

guillherme

Γκιγιέρμε: Ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα, έδειξε πάθος, πήρε προσπάθειες και ήταν μέσα στις φάσεις. Στη φάση με το δοκάρι του Τιάγκο, έκανε τραγικό λάθος μιας και απομάκρυνε με κεφάλι την μπάλα προς τα μέσα, στρώνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον Γκόμες. Μπορούσε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν καθόλου καλό. Αν καταφέρει και γίνει πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και αποφύγει τα φτηνά λάθη, θα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη.

erero

Ερέρο: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ισπανό. Όταν και όποτε χρειάστηκε, με τις έγκαιρες παρεμβάσεις του, απομάκρυνε τον κίνδυνο. Παράλληλα, όσες φορές χρειάστηκε το παιχνίδι να ξεκινήσει από τα πόδια του, ήταν καλός στις μεταβιβάσεις του και χωρίς λάθη.

shehu3

Σιβού: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Νιγηριανό. Αγωνίστηκε για 65 λεπτά ως κεντρικός αμυντικός και για άλλα 25 ως αμυντικός μέσος. Καλός στις μεταβιβάσεις του, πέτυχε και ένα τέρμα κάνοντας έτσι την εμφάνιση του ακόμα πιο πειστική.

19-joao-2

Ζοάο Βίκτορ: Βελτιωμένος ο Βραζιλιάνος, που κατέγραψε στο ενεργητικό του και τη διαγώνια πάσα τους πρώτου τέρματος. Έδωσε αρκετές μάχες, ήταν θετικός, περιμένουμε και πρέπει να δώσει πολλά περισσότερα.

oikonomidis

Οικονομίδης: Δεν ήταν κακός ο Γιο-γιο, ο οποίος χρεώθηκε νωρίς και με ιδιαίτερη αυστηρότητα την κίτρινη από τον Νικολαΐδη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο προσεκτικός στο παιχνίδι του.

pele-2

Πελέ: Μετά την εμφάνιση με την Αναγέννηση, τον περιμέναμε καλύτερο. Ωστόσο ο Πορτογάλος, είχε μόνο εκλάμψεις στο παιχνίδι του. Από τα δικά του πόδια, εκτελέστηκε το κόρνερ που μας έφερε το δεύτερο γκολ. Σίγουρα από ένα ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις του Πελέ, περιμένουμε περισσότερα.

rayos4

Ρούμπεν Ράγιος: Καλό παιχνίδι από τον Ισπανό, που αν και αντιμετωπίστηκε πολύ σκληρά ήταν θετικός. Είχε κάποιες καλές ενέργειες στο παιχνίδι του και πλέον το ζητούμενο είναι να αρχίσει να ανεβαίνει περισσότερο. Σίγουρα, ο χθεσινός Ρούμπεν Ράγιος από τον Ρούμπεν Ράγιος που θέλουμε απέχει ακόμη πολύ.

cabrera

Αϊράμ Καμπρέρα: Ο Ισπανός έτρεξε αρκετά και πίεσε πολύ ψηλά. Έβαλε πίεση στους αμυντικούς της Δόξας και ήταν πειθαρχημένος στο πλάνο του Λέβι. Σημείωσε και ένα τέρμα, κάτι που θα αποτελέσει ισχυρό τονωτικό για τη συνέχεια.

isma4

Ίσμαηλ Γκονσάλβες: Ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου, σημείωσε τέρμα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός, πήρε αρκετές ενέργειες πάνω του σημείωσε ένα τέρμα και ήταν ίσως ο κορυφαίος. Έχει όμως περιθώρια βελτίωσης, μιας και αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

calderon

Ινίγκο Καλντερόν: Με το καλημέρα έκανε αισθητή την παρουσία του, καθώς κέρδισε το κεφάλι στο κόρνερ και ήρθε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας. Ο Ισπανός αποτελεί εργαλείο για τον προπονητή, μιας και μπορεί να αγωνιστεί σε πέρα από μία θέσεις, κάτι που διευκολύνει τον Λέβι στη διαχείριση. Είτε βασικός, είτε ως αναπληρωματικός αποτελεί μία αξιόλογη λύση.

fytos2

Φύτος Κυριάκου: Συμμετοχή για δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά για δέκα λεπτά, με τον Κυριάκου να κάνει αισθητή την παρουσία του, με το πρόσημο στο διάστημα που αγωνίστηκε να είναι θετικό.

22-aguillar

Αγκιλάρ: Ελάχιστος ο χρόνος που αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ