Ιστορική ημέρα για τη φουτσαλική Ανόρθωση

Άλλο ένα μέλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί η φουτσαλική Ανόρθωση. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook, πληροφορούμαστε για την έναρξη της δράσης της ομάδας κάτω των 21 ετών.

Αναλυτικά:

Πανέτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων είναι η ομάδα της Ανόρθωσης κάτω των 21. Πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα, μιας και η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κάτω των 21.

Φιλοδοξίες αλλά και το όραμα της διοίκησης του τμήματος, δεν είναι άλλες από το να μπουν στερεές βάσεις στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ούτως ώστε να τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα με δικά μας παιδιά. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ξεκινούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Χρέη προπονητή της ομάδας, θα εκτελεί ο Άντρος Προξένου, με τον κόουτς να φιλοδοξεί να προετοιμάσει κατάλληλα τους φουτσαλιστές μας, για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις βοήθειες τους στην πρώτη ομάδα.
Το ρόστερ της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κυριάκο Ηλία, Σπύρο Ηλία, Ηλία Αλεξάνδρου, Χαράλαμπο Πυρογιάτη, Μιχάλη Καδή, Κωνσταντίνο Κίτα και Μιχάλη Ηλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ